Beauty | Sterre's Lipstick Stash

Sterre’s Lipstick Stash | Hema 06 Plum

oktober 30, 2017
Hema 06 Plum

Dit keer vertel ik je in mijn Lipstick Stash over een product waar ik iets minder blij mee ben. Ik heb ongeveer 150 lipsticks en je kunt natuurlijk niet overal even tevreden over zijn. Ik heb het over de liquid lipstick van de Hema. De kleur is prachtig, maar zoals je later in het artikel kunt zien, is dat ook het enige.

06 Plum heb ik gekocht, omdat ik het een hele mooie kleur vond. Maar toen ik hem gebruikte, was ik er toch meteen minder tevreden over. De stop van het product is kapot, waardoor er dikke klonten uitkomen. De lipstick zit niet fijn op de lippen en de kleur van het product vervaagt heel snel.

Iedereen kent de Hema wel. Een aantal jaar geleden hebben zij hun make-up lijn totaal veranderd en sindsdien ben ik er ook wat meer producten gaan kopen. Zo ook deze lipstick. Dat was toch niet zo’n goed idee.

Hema 06 Plum is een donkerpaarse kleur, maar vervaagt wel snel waardoor je al gauw je eigen lippen er doorheen ziet. Voor de rest vind ik de geur van het product naar chemisch spul ruiken, waardoor ik hem eigenlijk maar één keertje heb gedragen helaas.. Een miskoop dus.

06 Plum is verkrijgbaar bij de Hema en kost 4 euro per stuk.

Liefs,
Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *