Beauty | Sterre's Lipstick Stash

Sterre’s Lipstick Stash | Essence Matt Matt Matt Lipstick I

februari 19, 2018

In 2016 kwam Essence met een totaal nieuw assortiment lipsticks. Deze lipsticks kwamen in het najaar uit en ik heb deze natuurlijk allemaal gekocht. Omdat het er zoveel zijn, laat ik ze in delen aan je zien. Vandaag dan ook het eerste deel met drie Matt Matt Matt kleuren.

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar in 2016 hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze zit vanaf toen ook in het vaste assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipsticks ook nieuwe lipgloss kleuren toegevoegd.

Essence Matt Matt Matt Lipstick heeft een mooie verpakking. De huls is in de kleur van de lipstick zelf. Voor de rest hebben ze de E van Essence bovenop en onderop een sticker met de kleur van de lipstick en het nummer/naam.

Van deze lijn kocht ik eerst drie kleuren:
02 Perfect Match is een lichtbruine matte nude kleur.
04 Pink Up Your Life is een knalroze matte kleur.
08 It’s A Statement is een donkerrode kleur met zowel een paarse als bruine ondertoon.

Essence is mijn lievelingsmerk voor make-up en lipstick, daarom ben ik hier ook zeer tevreden over. Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Mijn lievelingskleur hiervan is It’s A Statement, welke vind jij het mooist?

Essence Sheer & Shine Matt Matt Matt Lipstick is verkrijgbaar bij De Kruidvat en Trekpleister en kost €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *