Home

Primark Wishlist | Winter Wonderland

november 10, 2017
Primark Wishlist

Nu het steeds kouder wordt, vind ik het ook steeds lastiger om leuke outfits uit te zoeken. Het wordt al gauw een zwarte broek met een dikke trui, maar echt fashionable vind ik die niet. Vandaar dat ik op zoek ging naar leuke items voor op mijn wishlist. Zoals je op mijn oude blog al vaak hebt kunnen zien, kijk ik hier graag voor op de site van de Primark. Qua kleding viel het een beetje tegen, maar de Home sectie daarentegen vond ik fantastisch! Kijk je mee naar mijn wishlist?

 

Primark Wishlist #7.1

 

 

In eerste instantie ging ik dus op zoek naar fashionable winterkleding. Ik had een trui in mijn gedachten die ik al eens vaker voorbij heb zien komen dit seizoen, maar kon deze bij de Primark niet echt vinden. Wel heb ik een look-a-like gevonden in deze oker gele trui. Ik vind hem erg leuk met de knoopjes op de schouders en voor die prijs kan ik deze zeker niet laten liggen bij mijn volgende bezoekje. Verder vond ik een geweldig paar schoenen. Ik heb al zo’n soort laarsje in het zwart, maar deze grijze vind ik erg tof voor de winter. Ook leuk voor bij je kerstoutfit. Dan vond ik daarna nog een leuk vest, wat in mijn ogen niet het meest fashionable item is, maar wel erg goed om te combineren met de t-shirtjes die je nu eigenlijk niet meer kunt dragen!

 

Primark Wishlist #7.2

 

 

Qua Home artikelen was ik iets enthousiaster. Ik vond deze supertoffe sieraden standaard met een marmeren voet en rosé goud metaal. Hier zou ik bijvoorbeeld mijn kettingen of armbanden aan kunnen hangen, maar je kunt hem ook gebruiken in je interieur met lichtjes er omheen. Ik ben een echte mokken verzamelaar, mijn keukenkastje staat dan ook helemaal vol. Deze mok met marmeren vijfhoeken is typisch iets voor mij. Het heeft alle elementen waar ik van hou: marmer, geometrische vormen en het is een mok! De kaarsen afdeling van de Primark is altijd één van mijn favorieten. Niet alleen de designs, maar ook de geuren vind ik erg goed. Deze kaars sprong er voor mij meteen uit. Ook weer met een marmeren effect en gouden folie letters. Het is een echte winterkaars, iets waar ik heel benieuwd naar ben. Jammer dat je niet kunt ruiken op de website he? 😉

Ik kan niet wachten om weer een bezoekje te brengen aan de Primark en al deze items mee te nemen. Vooral de sieraden standaard, de kaars, de gele trui en de grijze laarsjes staan erg hoog op mijn verlanglijstje. En voor deze prijs kan je het natuurlijk niet laten liggen..

Wat is jouw favorieten item van mijn wishlist?

Liefs,
Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *