in Etsy, Planner

Planner | Mijn 3 favoriete sticker kits uit mijn Etsy shop

at
planner-mijn-3-favoriete-sticker-kits-uit-mijn-etsy-shop

Al een aantal keer vertelde ik je over mijn Etsy shop, waarin ik stickers verkoop, speciaal gemaakt voor planners. Ik gebruik deze sticker kits zelf al bijna drie jaar en kan eigenlijk niet meer zonder. Ik schreef een uitgebreid artikel over mijn shop, waarin je meer kunt lezen over mijn geschiedenis met stickers, hoe mijn kits samengesteld zijn en waar ik ze voor gebruik. Vandaag ga ik iets dieper in op mijn voorkeuren en laat ik je drie van mijn favoriete kits zien!

Spring Refresh kit

3. Spring Refresh

Dit is de laatste kit die ik heb gemaakt en daardoor erg nieuw in mijn shop. Ik heb de clipart gekocht van TheCheekyDarling op Etsy en was op slag verliefd. De kleuren zijn echt fantastisch en het thema is perfect voor de lente. Ik denk dat veel mensen in de lente een ‘spring cleaning’ periode houden, waarbij deze kit goed van pas komt. Ik ben van plan deze kit in het begin van mei te gaan gebruiken, omdat de kleuren ook erg zomers aanvoelen. Hierdoor is het een goede overgang naar de fellere kleuren en thema’s. Ben je benieuwd naar de Spring Refresh kit? Je kunt hem beter bekijken in mijn shop!

Scandinavian Spring kit

2. Scandinavian Spring

Als je mij beter kent, weet je dat deze kit erg goed bij mij past. Mijn lievelingskleur is geel, ik vind scandinavische interieurs fantastisch en de lente is mijn lievelingsseizoen! Deze kit is anders dan de anderen, omdat ik hier gebruik heb gemaakt van foto’s in plaats van clipart. Eind vorig jaar stegen de foto kits erg in populariteit en besloot ik het ook eens te proberen. Mijn Winter Wonderland kit is mijn best verkochte listing en nu in de lente is ook Scandinavian Spring erg populair! Ben je nog op zoek naar een leuke kit voor de komende weken? Je vindt hem hier!

Cozy Home kit

1. Cozy Home

En dan mijn absolute favoriet: de Cozy Home kit. Ook deze is vrij recent toegevoegd aan mijn shop. Ongeveer een maand geleden kocht ik voor het eerst clipart van een artiest op Etsy, TWGDesigns, waar ik deze creatie mee maakte. De clipart werd uiteindelijk erg populair en veel shops hebben er een listing mee gemaakt, maar toch heb ik iets anders proberen te doen. Door de dubbele fullbox (onderste rij, in het midden), ziet de kit er meteen anders uit en ook heb ik de clipart anders proberen te verdelen. Ik heb al een prachtige spread in mijn planner met dit product en ben er erg trots op! Je vindt de Cozy Home kit – naast al mijn andere kits – in mijn shop!

Je vindt meer informatie over de inhoud van een kit, de prijzen, verzendkosten enzovoort in het uitgebreidere artikel.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *