in Persoonlijk

Persoonlijk | 5 dingen waar ik blij van word

at
persoonlijk-5-dingen-waar-ik-blij-van-word

Toen ik begon met bloggen, maakte ik vaak lijstjes en aan de hand daarvan schreef ik mijn artikelen. Later ben ik over gegaan op product reviews en persoonlijke verhalen en zijn de lijstjes eigenlijk een beetje verdwenen. Dit vind ik jammer, omdat het een hele fijne manier is om mij te leren kennen en je geen hele lappen tekst hoeft te lezen. Vandaar dat ik vandaag een paar dingen met je deel, waar ik echt blij van word.

Het geluid van zingende vogeltjes in de vroege ochtend

Al sinds ik een aantal jaar geleden héél vroeg naar stage moest, heb ik een ontzettende waardering voor zingende vogeltjes vroeg in de ochtend. Je merkt hierdoor meteen dat het een mooie dag wordt en als je ze een dagje niet hoort, weet je dat het rotweer zal zijn. Wij wonen nu vlakbij iemand die twee grote kooien vol prachtige vogeltjes heeft en met dit lekkere weer, worden we dus iedere ochtend wakker met dit prachtige geluid. Het maakt je meteen vrolijk en dat is natuurlijk de beste start van de dag!

Nieuwe stickers, washi tape of andere planner spullen

Ik kan me echt verheugen op de dinsdag. Dit is de dag waarop ik mijn nieuwe sticker kit ontwerp, maar ook de dag waarop er op Etsy vaak de $2 Tuesday sales gehouden worden en ik me nog wel eens schuldig maak aan het kopen van nieuwe printable sticker kits. Ook het washi tape gedeelte van de Action en op Ali Express kunnen mij echt gelukkig maken. Alleen moet ik bij Ali Express wel een paar weken wachten op mijn blije momentje. Het voordeel van zelf mijn stickers maken en printable kits bestellen, is dat ik dit moment vrijwel meteen kan hebben!

Knuffelen met mijn hondje

Onze lieve Hero is nu 3 maanden bij ons in huis en ons leven is totaal veranderd. Omdat het nog zo’n jonge puppy is, staat bijna ons hele leven in het teken van Hero. Hij wordt nu wel wat zelfstandiger, waardoor ik merk dat ik de knuffelmomentjes nog meer waardeer. Hij heeft nog steeds heel veel aandacht nodig en ik moet iedere minuut van de dag op hem letten, omdat hij zo’n lekker ondeugend beestje is. Maar omdat hij een stuk vaker lekker alleen aan het spelen is, pak ik iedere kans om lekker met hem te knuffelen met beide handen aan.

Een week vooruit werken

Een beter gevoel dan dit, kan ik me niet voorstellen. Ik probeer standaard een aantal dagen vooruit te werken en als ik op maandag al weet dat ik eigenlijk voor de rest van de week al klaar ben, is dit het beste gevoel dat er bestaat. Nu weet je van andere artikelen en zelfs dit artikel al dat ik erg houd van plannen. Natuurlijk is het een ander talent om me ook werkelijk te houden aan die planning. Ik gebruik een schema, waarin ik voor een aantal weken vooruit plan wat ik wanneer online wil zetten. Gelukkig werkt mijn hoofd zo, dat als het er eenmaal staat, het ook echt moet gebeuren, dus vaak lukt dit me wel!

De origineelste cadeaus bedenken voor verjaardagen

Vooral voor mijn moeder heb ik al een aantal jaren erg mijn best gedaan om een origineel cadeau te bedenken. Vaak maak ik deze dan ook zelf, zodat er echt maar eentje van is. Zo begon ik ooit met het maken van een verjaardagskalender met foto’s van alle kinderen bij de juiste maanden. Ook maakte ik een grote houten plank, met daarop foto’s van alle kinderen met hun geboortedatum erbij. En vorig jaar besloot ik weer een verjaardagskalender te maken, maar dan met allemaal rondjes die onder de juiste maand hangen. Het geeft me een fijn gevoel als ik veel aandacht heb besteed aan een cadeau en ik weet dat de ander er ook echt blij mee is.

Wat maakt jou echt vrolijk?

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *