in Moments of Bliss

Moments of Bliss #1 | Efteling, sleepovers & boswandelingen

at
moments-of-bliss-1-efteling-sleepovers-boswandelingen

Een aantal maanden geleden besloot ik me meer te focussen op YouTube en mijn blog even op een laag pitje te zetten. De laatste dagen is de drang om te schrijven steeds groter geworden, tot ik er uiteindelijk niet meer tegen kon. Ik wil nú een artikel schrijven. Ik besloot om mijn leuke herinneringen van het afgelopen halfjaar op een rijtje te zetten en zo mijn gedachten te verzetten van de minder leuke dingen die zijn gebeurd. Kijk je mee naar mijn Moments of Bliss?

Efteling met de hele familie

Het gebeurt niet vaak dat wij met alle broertjes en zusjes bij elkaar zijn. Op verjaardagen of speciale gelegenheden is er altijd wel eentje druk met andere dingen, waardoor we niet compleet zijn. In maart gingen we met alle zes de kinderen, aanhang en onze lieve mama naar de Efteling. Hoewel het die dag ontzettend koud was (-2 °C), was het toch erg gezellig. We hebben veel gelachen, lekkere dingen gegeten, genoten van het gezelschap en bijgekletst. We probeerden de sleutel van de schatkist uit de grond te trekken, Vlinder en Sterre gingen op de foto met Pardoes, Robin en ik hielden ons aan de traditie en namen een hap van de taart en de jongens gingen aan het eind van de dag nog een keer in de Baron. Het was een fantastische dag!

Jumbo Racedagen 2018

Als je mijn vlogs volgt, weet je dat ik iedere Formule 1 training, kwalificatie en race nauwlettend volg. Dit doe ik samen met mijn vader en mijn broertje Robin, al sinds ik me kan herinneren. Vorig jaar gingen Martijn en ik voor het eerst naar de Jumbo Racedagen op het circuit in Zandvoort, je kunt de vlog daarvan hier vinden. Dit jaar gingen Robin en zijn vriendin Shirley ook gezellig mee. We zagen heel veel mooie auto’s, genoten van de demonstraties (en donuts!) van Max Verstappen en vooral Robin was zeer gecharmeerd van Gwen van Poorten in de Ladies Cup race. Ook die dag hebben we gevlogd, die video kun je hier vinden. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer met z’n viertjes gaan!

Sleepovers & filmsessies met Sterre

Nu we hier al weer een jaar wonen, zijn we ondertussen al vele sleepovers en bezoekjes van familie in ons eigen huisje verder. Vooral Sterre komt vaak in het weekend langs en blijft dan meteen gezellig een nachtje slapen. Dan filmen we meteen veel video’s, zodat we genoeg materiaal hebben om een paar weken door te kunnen. Er zijn heel veel vlogs waarin onze sleepovers te zien zijn (een paar voorbeelden vind je hier, hier en hier), maar er zijn ook genoeg leuke foto’s te vinden. Een aantal van onze favoriete bezigheden tijdens sleepovers zijn: even snel naar de Kruidvat lopen, heel veel roddelen, maskertjes en thee en stickers maken. Hopelijk komen er nog veel meer van deze gezellige avondjes!

Land van Ooit met mijn vader

Vroeger gingen Robin en ik vaak met onze vader naar het Land van Ooit. Dat is nu al zo’n tien jaar gesloten, maar het terrein is er nog . Je kunt er nog steeds heen en sommige delen staan nog precies zoals vroeger. Deze zomer ging ik samen met mijn vader naar het terrein om te kijken hoe het er nu uit zag en of we nog konden voorstellen hoe het park er jaren geleden uitzag. Mijn vader had hier veel filmpjes en vlogs over gezien, dus besloten wij het ook te filmen. Het is een hele leuke en bijzondere video geworden en je kunt hem hier bekijken. We zagen de soldaten, het roze kasteel en probeerden foto’s van vroeger zo goed mogelijk na te maken. Het was een hele leuke dag!

Boswandelingen met Martijn & Hero

Wandelen was niet iets dat wij vaak deden, voordat we een hondje hadden. We gingen wel eens naar een soort bos bij ons in de buurt, maar niet zo vaak als nu. Wandelen is echt een dingetje geworden wat we samen doen, we laten Hero ook bijna altijd samen uit. Behalve als Martijn aan het werk is, dan doe ik het alleen, maar dat is lang niet zo gezellig! We gaan sinds begin deze zomer ook steeds vaker naar het bos bij ons in de buurt dat toevallig naast Ouwehands Dierenpark ligt. Zo komen we onderweg olifanten, beren en wolven tegen. Gelukkig allemaal achter een hek. Het is voor ons een momentje om even samen te relaxen voordat de week weer begint of gewoon even onze gedachten te verzetten. Heerlijk!

Het was heel fijn om weer even door mijn foto map van 2018 te spitten en alle leuke momenten voorbij te zien komen. Ik ga dit zeker volhouden en wil vaker stilstaan bij mijn geluksmomentjes en die met je delen. Tot de volgende keer!

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *