in Beauty, Review

Beauty | Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Peach Lights

at
makeup-revolution-vivid-baked-highlighter-peach-lights

Als je mijn blog volgt, zag je al eerder een review over een Vivid Baked Highlighter van Makeup Revolution voorbij komen. Ik liet je de Golden Lights variant zien. Sindskort heb ik nog een exemplaar aan mijn stash toegevoegd, namelijk de Peach Lights versie. Is deze kleur net zo mooi en gepigmenteerd als de ander? Ik vertel het je vandaag.

Golden Lights is één van mijn absolute favoriete highlighters die ik heb. Ik gebruik hem erg vaak en ik ben er steeds meer van gaan houden. Toen ik hem kocht, zag ik ook de andere drie varianten – Peach Lights, Rediant Lights en Rose Gold Lights – liggen, maar ik besloot er eerst eentje mee te nemen om uit te proberen. Al gauw wist ik dat ik de anderen ook wilde, maar vooral Peach Lights bleef in mijn gedachten. Daarom, toen er een actie bij de Etos was waarbij ik het tweede product voor de helft kreeg, wist ik al gauw dat deze met mij meeging. Erbij kocht ik ook nog een oogschaduw palette van Makeup Revolution, die review kun je hier vinden.

De verpakking van de highlighter is eigenlijk vrij simpel. De onderkant is gemaakt van zwart plastic waarop je meer informatie kunt vinden en bovenop zit een doorzichtig deksel met rosé gouden letters, zoals dat eigenlijk bij ieder product van Makeup Revolution zo is. Omdat het deksel doorzichtig is, kun je de kleur van de highlighter goed zien en weet je meteen wat je vast hebt. Wel vind ik de verpakking wat aan de dikke kant, maar dit kan ook komen door de hoeveelheid product die erin zit, namelijk wel 7,5 gram.

De kleur van de highlighter vind ik echt heel mooi. Het is een lichtroze kleur met een wat donkerder roze/paarse finish, waardoor hij een heel bijzonder effect heeft. Net zoals bij Golden Lights, heeft Peach Lights een hele andere kleur zodra je de swatch in het licht houdt. Op je gezicht zie je dus iedere keer een andere kleur en dat vind ik echt heel tof.

Zoals je ziet, zit er een golvend patroon in het product. Ik vind dat je daardoor de kleur nog meer naar voren ziet komen, dan wanneer de ‘pan’ gewoon plat was. Dit is een erg goede manier om de highlighter nog aantrekkelijker te maken dan hij al is. Toch moet ik toegeven dat je pas echt ziet hoe mooi de highlighter is als je ‘m geswatcht hebt.

Deze highlighter past niet bij iedere look. Ik draag hem vaak als ik alleen eyeliner en mascara op heb of als mijn oogschaduw kleuren erbij passen. Ik draag geen lipstick bij deze highlighter – al doe ik dat bijna nooit -, omdat hij van zichzelf al een eyecatcher is. De look die je erbij draagt, staat eigenlijk in dienst van de highlighter en niet andersom. Vandaar dat ik het vaak simpel hou.

De Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter in Peach Lights is verkrijgbaar bij de Etos of online voor €3,79.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

1 Comment

  1. Jouvence

    Wat een mooie en aparte kleur highlighter!

    08 . dec . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *