in Beauty, Sterre's Lipstick Stash

Sterre’s Lipstick Stash | Makeup Revolution Renaissance Lifelong

at
makeup-revolution-renaissance-lifelong

Lifelong heb ik net als Private Members Club besteld tijdens mijn eerste Boozyshop bestelling. Tijdens de Goede Vrijdag actie in 2017, heb ik om 3 uur ’s nachts mijn bestelling geplaatst. Hierbij kreeg je een Goodie Bag t.w.v €30, als je boven de €25 zou bestellen. Vandaag vertel ik je meer over deze prachtige lipstick van Makeup Revolution.

Je kunt je voorstellen dat het eigenlijk niet gewoon is dat je om 3 uur ‘s nachts make-up besteld. Ik kreeg een appje van Carmen dat zij aan het bestellen was en er weer een Goodie Bag actie was. Ik keek dus zelf meteen op de webshop en bestelde een aantal producten, waaronder deze lipstick en nog een aantal anderen die je later zult zien.

De verpakking van Lifelong is roségoud en aan de onderkant een sticker met de naam. Als je de dop eraf trekt, zie je op de huls Revolution staan. Revolution heeft een hele makeuplijn, van oogmakeup tot gezichtmakeup, lipsticks. Het is budgetproof, maar wel iets duurder dan bijvoorbeeld Eessence. Je kan het meer vergelijken met de prijzen van Catrice.

De kleur Lifelong is een nudekleur met een roze ondertoon en heeft een creme-achtige formule, echt super fijn. Carmen heeft ook een lipstick van deze lijn en heeft hier ook over geschreven. Deze review kun je hier lezen. De geur van deze lipstick is een zoete geur, niet anders te omschrijven. Deze lipstick blijft niet super lang zitten, maar is wel makkelijk om aan te brengen.

Makeup Revolution Renaissance Lipstick Lifelong is verkrijgbaar op de Boozyshop site en kost 4,95 per stuk.

Liefs,
Sterre

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *