Beauty | Sterre's Lipstick Stash

Sterre’s Lipstick Stash | Makeup Revolution Make It In The City

oktober 16, 2017
Makeup Revolution Make It In The City

Vandaag weer een nieuw Lipstick Stash artikel! De bestelling van de producten tijdens de Goede Vrijdag actie heb ik om 3 uur ‘s nachts geplaatst. Je kunt je voorstellen dat het eigenlijk niet gewoon is dat je om 3 uur ‘s nachts make-up besteld. Ik kreeg een appje van Carmen dat zij aan het bestellen was en er weer een Goodie Bag actie was. Ik keek dus zelf meteen op de webshop en bestelde een aantal producten, waaronder deze lipstick en nog een aantal anderen die je later zult zien.

De verpakking van Make It In The City is zwart met in roségouden letters ‘Revolution’ erop en aan de onderkant een sticker met de naam. Makeup Revolution heeft een hele makeuplijn, van oogmake-up tot gezichtmake-up en lipsticks. Het is budgetproof, maar wel iets duurder dan Essence. Je kan het vergelijken met de prijzen van Catrice.

De kleur Make It In The City is een roze kleurtje, maar is moeilijk te omschrijven. Het is geen donkerroze kleur, maar ook niet heel licht, het zit dus een beetje in het midden. Zelf draag ik niet zo snel roze lipsticks, maar vind het wel een mooi kleurtje.

De geur van deze lipstick is een normale lipstick geur, dus niet heel aanwezig of vervelend. Deze lipstick blijft niet heel lang zitten, maar is wel makkelijk om aan te brengen.

Makeup Revolution Make It In The City is niet meer verkrijgbaar.

Liefs,
Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *