in Beauty, Sterre's Lipstick Stash

Sterre’s Lipstick Stash | Makeup Revolution Deepen & Activate

at
makeup-revolution-deepen-activate

 

Dit keer doen we lekker twee lipsticks tegelijk. Dit doe ik omdat ik deze lipsticks ook samen heb besteld en ze van hetzelfde merk zijn en er hetzelfde uitzien. Toch zijn het twee hele verschillende kleurtjes en geven ze allebei een andere uitstraling. Ben je ook zo benieuwd naar Deepen & Activate?

Makeup Revolution Deepen en Activate heb ik besteld op de Boozyshop site met Goede Vrijdag. Ik kreeg een berichtje van Carmen dat er weer een gratis goodiebag actie was en dus bestelde ik om drie uur ‘s nachts een aantal producten inclusief deze twee beauties. Toen kostten deze lipsticks rond de 4 euro en sindsdien zijn ze helaas niet meer te verkrijgen op de site. Makeup Revolution heeft een groot assortiment in make-up en wordt steeds bekender. Ze hebben alles, van highlighters naar oogschaduw paletten tot lipsticks en gezichtsmake-up.

De verpakking van deze lipsticks zijn kogelvormig en hebben een aparte grijs/bruine kleur. Op de onderkant zie je de kleur en naam van het product, zodat je de kleuren wel goed kunt onderscheiden, zonder dat je de dop eraf hoeft te halen.

Deepen is een een paarse kleur met een roze ondertoon en ziet er een beetje uit als een bessig kleurtje. Activate is een licht tot midden nude kleur, een kleurtje die je eigenlijk overal wel bij kan dragen.

De lipsticks ruiken fris en daar heb je niet zoveel last van als je ze hebt aangebracht. Verder blijven de lipsticks ongeveer een halve dag zitten en moet je het daarna opnieuw aanbrengen.

Makeup Revolution Deepen and Activate waren beschikbaar op de Boozyshop site en kostten ongeveer 4 euro per stuk. Helaas zijn ze daar nu niet meer verkrijgbaar.

Liefs,
Sterre

Share:

Carmen

2 Comments

 1. Laura

  Hehe de verpakking doet me aan Mac denken! Wel goeie houdbaarheid trouwens!

  23 . okt . 2017
  • Carmen

   Ja, lijkt inderdaad erg op MAC!

   23 . okt . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *