in Lifestyle

Lifestyle | Mijn favoriete Pinterest borden

at
lifestyle-mijn-pinterest-borden

Al jaren heb ik een Pinterest account en een collectie borden met daarop inspiratie voor ons interieur. Ik gebruikte het niet intensief, maar vond het fijn om af en toe een plaatje op te slaan die ik leuk vond. Ook gebruikte ik Pinterest voor het zoeken van quotes. Sinds een aantal weken ben ik steeds actiever en heb ik meer borden toegevoegd. Vandaag laat ik je een aantal van die borden zien.

Office

Het begon natuurlijk allemaal met de borden die ik al jaren heb, vól met interieur foto’s. Het bord waar ik tot nu toe nog het meest trots op ben en waar ik het minst aan veranderd heb, is mijn ‘Office’ bord. Hierop heb ik, zoals je wel begrijpt, foto’s opgeslagen van kamers met een bureau of plekken in huis waar je kunt werken. Hierboven zie je drie typische voorbeelden van mijn stijl: scandinavisch, zwart-wit & minimalistisch.  Naast dit bord heb ik ook nog borden voor de Living Room, Bedroom, Kids Rooms & Home Decoration. Deze kun je vinden op mijn Pinterest pagina.

Fashion

Soms heb ik echt geen idee wat ik aan moet trekken. Ik vind Pinterest dan erg handig, omdat er ontzettend veel ideeën op staan. Natuurlijk heb ik niet altijd de outfit helemaal precies in de kast hangen, maar voor het grootste gedeelte kun je een outfit wel samenstellen op basis van een foto. Ik ben voor mijn ‘Fashion’ bord op zoek gegaan naar bepaalde items die ik echt tof vind, zoals de broek met drukknopen aan de zijkant. Maar ik heb ook gezocht naar stijltjes die ik graag zou willen dragen. Mijn eigen stijl is eigenlijk vrij simpel en soms wil ik wel eens iets stoerders, zoals je op de foto’s hierboven ook goed kunt zien. Meer voorbeelden van outfits die ik tof vind, kun je vinden op mijn Pinterest pagina.

Food

Het laatste bord dat ik met je wil delen, is mijn ‘Food’ bord. Hierop sla ik alle recepten op die ik nog eens zou willen proberen of die er gewoon super tof uit zien. Zo zie je bijvoorbeeld een superleuke smoothie, waterijsjes met bloemetjes erin en natuurlijk de meest kleurrijke acaï bowls. Sinds ik op mezelf woon, ben ik erg geïnteresseerd in koken en bakken. Ik wil dit graag vaker doen en ben dus altijd op zoek naar nieuwe recepten. Pinterest is de perfecte plek voor gezonde, snelle, maar ook hele originele recepten. Er staan nog niet veel andere recepten op dit bord, maar mijn andere borden kun je bekijken op mijn Pinterest pagina.

Gebruik jij Pinterest? Zo ja, wat is jouw favoriete bord?

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *