in Lifestyle

Lifestyle | Mijn favoriete planner girls op Instagram!

at
lifestyle-mijn-favoriete-planner-girls-op-instagram

Sinds een aantal maanden heb ik mijn eigen Etsy shop. Hier verkoop ik planner stickers in wekelijkse kits en losse stickers. Ik schreef hier eerder al eens een artikel over, die kun je hier terug vinden. In de planner community is er bijna geen sprake van concurrentie. Als je op Instagram kijkt, zie je dat iedereen stickers van elkaar gebruikt en het juist leuk is om de verschillen tussen shops te vinden! Vandaar dat ik je vandaag mijn top 5 planner girls / shops op Instagram ga laten zien en vertel waarom zij mijn favorieten zijn.

Planning Roses

1. Planning Roses
Dit is een shop die ik al vanaf het begin aan volg. Sterker nog, ik volgde Jenna al op YouTube toen zij haar shop nog niet eens geopend had. Zij is één van de eerste planners die ik keek en heeft mij totaal verslaafd gemaakt aan alles wat met stickers, planners en Etsy te maken heeft. Haar kits zijn altijd erg bijzonder en hebben een hele andere twist op clipart die de meeste shops gebruiken. Ook ben ik erg fan van haar manier van plannen en inspireert zij mij elke keer weer tot iets nieuws te komen.

Flora and Foil

2. Flora and Foil
Deze pagina volg ik vooral voor haar wekelijkse spreads. Haar handschrift is echt goaaals! Ik vind het ontzettend leuk om op Instagram inspiratie op te doen voor de manier waarop ik plan en door haar ben ik ook mijn handschrift gaan verbeteren en anders gaan schrijven. Ik herken haar foto’s meteen als ze voorbij komen en ze zijn stuk voor stuk zo mooi! Zij heeft zelf geen shop en gebruikt dus alleen stickers van andere shops. Deze community steunt elkaar op ieder mogelijke manier!

TWG Designs

3. TWG Designs
Dit is één van de shops waar ik mijn clipart vandaan haal. Haar clipart is erg populair en wordt door vaak door veel shops gebruikt, maar toch kan ik het niet laten om er ook een kit mee te maken. Onder andere mijn Cozy Home kit is gemaakt met clipart van haar shop. Ze is erg snel met het maken van nieuwe clipart en voor je het weet is er alweer een nieuwe set waarmee je een mooie spread kan maken. Zoals ik al zei, is haar clipart erg populair en is er dus ontzettend veel keus op Etsy als je op zoek bent naar haar art!

Simply Gilded

4. Simply Gilded
Simply Gilded is een fenomeen in de planner wereld. Zij verkoopt de mooiste washi die je ooit hebt gezien. Haar logo is een strikje en dit is dan ook haar handelsmerk. Op iedere washi komt het strikje wel naar voren, maar er zijn zoveel verschillende varianten en iedereen wil ze hebben. Als haar washi tapes live gaan, zijn ze binnen enkele minuten uitverkocht, zo populair is zij in dit wereldje. Ik heb helaas nog geen exemplaar van haar prachtige tapes kunnen bemachtigen, maar hopelijk kan ik dit in de toekomst nog eens van mijn bucketlist afstrepen.

Harriet Wright Designs

5. Harriet Wright Designs
Dit is één van mijn favoriete sticker shops. Ik heb nog niks van haar besteld, maar dit komt voornamelijk door de verzendkosten vanuit Amerika naar Nederland. Ik maak vrijwel alleen gebruik van printable kits van andere shops om het zo goedkoop mogelijk te houden. De reden dat zij één van mijn favorieten is, komt door haar prachtige kits. Zij gebruikt vaak populaire clipart, maar toch ziet het er bij haar altijd extra mooi uit. Neem nou deze kit als voorbeeld, wat een plaatje! En dan maakt ze de kits ook nog eens ‘foiled’, dus met een zilver of goud laagje erover heen. Echt prachtig!

Ben je benieuwd naar mijn shop?

Je komt er via deze link! In het eerdere artikel vertel ik uitgebreid over mijn sticker kits en laat ik ook wat voorbeelden zien. Hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven of ben je ook benieuwd geworden naar de planner community. Je kunt ook mijn account volgen op Instagram!

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *