Free Printables | Lifestyle

Free Printables #1 | Daily Planner

oktober 13, 2017
Quote

Plannen. Het liefst ben ik hier de hele dag mee bezig. Ik maak lijstjes, stickers, versier mijn planner iedere week en schrijf alles op wat er in mijn hoofd rond spookt. Nu heb ik een mooie Happy Planner waar ik mijn wekelijkse agenda in bijhoud, maar toch zijn die vakjes nog iets te klein om voor iedere dag een goede planning te maken. Vandaar dat ik op zoek ging naar de beste Daily Planner pagina’s op het internet en ik vond vijf free printables die ik met je wil delen!

1. Eliza Ellis

Deze Daily Planner komt in vier verschillende designs. Zo kun je zelf kiezen welke lay-out het beste is voor jouw dag. Heb je een dag met veel afspraken of ben je toch meer van een lange to do lijst. Op deze site vind je vast een lijstje die bij jou past en hij ziet er ook nog eens super schattig uit. Want zeg nu zelf, vormgeving is ook erg belangrijk! De free printables vind je hier.

2. School of Life Design

Als je toch op zoek bent naar iets meer verdieping, is dit de perfecte printable voor je. Op deze dagelijkse planner kun je zelfs je dromen, gevoelens, wensen en random acts of kindness vooruit plannen. Het gaat minder om de dingen die je moet doen, maar meer om de gevoelens die je daarbij hebt en hoe je dag gaat. Erg leuk om in te vullen, maar minder praktisch!

3. Inkstruck

Deze free printable is iets minimalistischer, maar daardoor niet minder handig. De vormgeving van deze planner is ook weer prachtig en juist door de fijn ingedeelde lay-out geeft het meteen een overzicht van wat je die dag te doen staat. Op deze planner kun je ook handig je water inname bijhouden door het inkleuren van de glazen, zodat je in één oogopslag ziet of je al genoeg hebt gedronken of dat je toch nog een glas moet nemen.

4. Black Company

Zoals ik al zei, is simpel niet minder handig. Zoals je op deze planner kunt zien, heb je juist veel meer ruimte om dingen op te schrijven en kun je je hele dag uitschrijven aan de hand van deze tijdlijn. Ook kun je je taken verdelen in dingen die je moet doen en dingen die je leuk vindt om te doen, om je zelf zo een beetje extra te motiveren. Deze mooie, minimalistische planner kun je hier vinden.

5. Life on Waller

Op deze printable zie je dat ook de vormgeving erg belangrijk is. Ik merk vaak dat het uiterlijk van mijn planner ook erg belangrijk is en dat dit meehelpt in het plezier en de functionaliteit van het plannen. Vandaar dat ik ook deze mooie printable aan je laat zien. Alhoewel ze qua inhoud allemaal op elkaar lijken, zie je toch verschil. Je kunt deze hier downloaden.

Hoe plan jij je dag?

Liefs,
Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *