in Fashion, Wishlist

Fashion | Zaful Wishlist – Sportwear Outfit

at
fashion-zaful-sportwear-wishlist

Deze week staat mijn blog in het teken van wishlists. Bijna iedereen heeft zijn vakantiegeld binnen en is op zoek naar de perfecte outfits voor de vakantie of misschien al voor daarna. Het leek me leuk om een aantal webshops af te struinen en op ieder een ander soort outfit te scoren. Vandaag begin ik mijn zoektocht op Zaful, een site die je vast al eens tegen bent gekomen als je veel op Instagram en YouTube zit. Kijk je mee naar de pareltjes die ik vond?

Zaful is een webshop met verschillende soorten kledingitems. Ik ken ze vooral van hun goedkope bikini’s, die door Instagrammers en YouTubers volop worden aangeprezen, maar na een tijdje de site te hebben bekeken vond ik ook een aantal leuke playsuits en sportartikelen. Ik ging daarom al vrij snel op zoek naar een sportoutfit en vond een aantal superleuke items,

Mesh Panel High Waisted Sports Leggings – Avocado Green

Het eerste item vond ik al vrij snel. Ik ben de afgelopen maanden echt gek op donkergroen, het geeft gelijk een stoere uitstraling. Toen ik deze sportlegging zag, viel hij me meteen op door de mooie fit en ook de hoge taille is een groot pluspunt. Ik vind het altijd erg vervelend als je een sportlegging aan hebt en je deze de hele tijd omhoog moet hijsen tijdens het sporten. De legging is nu ook in de sale, van $35 naar $18,99.Deze actie geldt vanaf dat ik dit artikel plaats, nog 16 dagen. Dus ik zou zeker mijn slag slaan als je op zoek bent naar een mooie sportbroek. Voor meer details kun je hier kijken.

Fleeced Rainbow Embroidered Sweatshirt

Ik hou absoluut niet van strakke shirtjes. Als je mij persoonlijk kent, weet je dat ik altijd een oversized shirtje aan heb, of in ieder geval iets dat losjes valt. Ik ging dan dus ook snel weg bij alle sport bh’s en strakke tops en belandde in de categorie ‘sweaters’, waar ik me iets fijner voel. Al snel zag ik dit leuke truitje, met een regenboog erop. Omdat de legging vrij hoog komt, zal ik deze crop top nog wel dragen. Ook is het niet een standaard sport shirtje, dat vind ik ook wel weer leuk. Het shirtje kost €22,99 en er is nu een actie met heel veel truien, als je er 4 koopt, krijg je er 1 gratis. Dus ben je op zoek naar een aantal leuke sport tops? Kijk dan zeker even hier.

Faux Leather Insert Mesh Breathable Athletic Shoes

Ook ging ik op zoek naar schoenen. Nu hebben ze die op Zaful niet heel veel, maar toch kon ik een paar leuke vinden. Deze vond ik wel erg geschikt voor het sporten, ook al ga ik niet echt naar de sportschool. Meestal doe ik thuis mijn oefeningen, op blote voeten of sokken. Maar nu ik toch een outfit aan het kiezen was, konden deze er nog wel bij. Ze zijn iets duurder dan het gemiddelde item op Zaful, maar dat is meestal zo met schoenen. Ze passen goed bij de rest van de outfit en zien er erg stevig uit. Ook vind ik ze nog erg stylish voor sportschoenen, ze zijn erg trendy. De schoenen kosten $37,99 en je vindt ze hier.

Ben je nu niet goed in het stylen van je eigen outfit? Op de blog van Zaful vind je heel veel fashion tips, waardoor ook jij er prachtig uit ziet deze zomer. Ook kan ik je nog een kortingscode geven, met de code 4thsale2 krijg je nu $7 korting als je voor $49 aan sportkleding bestelt!

Liefs,
Carmen

 

*dit artikel is gemaakt in samenwerking met Zaful

Tags: , ,
Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *