in Fashion, Wishlist

Fashion | Rosegal Wishlist – Fall Outfit

at
fashion-rosegal-wishlist-fall-outfit

Deze week staat mijn blog in het teken van wishlists. Bijna iedereen heeft zijn vakantiegeld binnen en is op zoek naar de perfecte outfits voor de vakantie of misschien al voor daarna. Het leek me leuk om een aantal webshops af te struinen en op ieder een ander soort outfit te scoren. Na mijn zoektocht op Zaful, ga ik vandaag naar de webshop van Rosegal. Kijk je mee naar de pareltjes die ik vond?

Rosegal is een webshop die erg lijkt op Zaful. In deze shop ligt de focus iets meer op plus size vrouwen, maar toch zijn er ook voor slankere vrouwen leuke items te vinden. Het leek me ook leuk om alvast een outfit te zoeken voor de herfst (ook al is de zomer pas net begonnen) en ik begon die zoektocht bij een jas.

One Button Design Plaid Coat – Checked

In mijn tienerjaren vond ik dit soort jassen fantastisch. Daarna heb ik een tijd gehad dat ik wel de vorm van de jas vaak hetzelfde koos, maar dan ging ik veilig voor een grijze of zwarte kleur. Toch vind ik het leuk om kleuren zoals bordeauxrood of donkergroen weer terug te brengen in mijn outfits en door dit met de jas te doen, kan ik mijn veilige zwarte broeken gewoon blijven dragen! Deze jas is nu 55% afgeprijsd en kost dus nu maar $24,87. Voor meer leuke jassen en details hierover kun je hier kijken.

FRENCH BAZAAR Office Lady Full Length Slim Fit Suit Pants – Black

Hierna zocht ik natuurlijk naar die veilige, zwarte broek die ik altijd draag. Ik kwam al vrij snel dit exemplaar tegen, met een leuke strik aan de bovenkant. Zoals je misschien in mijn vlogs wel mee hebt gekregen, ben ik de laatste tijd helemaal weg van dit soort modellen. Het zit lekker comfortabel en ik vind het een flatterende pasvorm voor ieder lichaamstype. Het is geen standaard zwarte broek, waardoor het toch een tandje spannender wordt dan gewoon een jeans. Hij is nu ook 50% afgeprijsd en kost nog maar $22,95. De broek vind je hier.

Tassel 4 Pieces Tote Bag Set – Gray

Als laatst zocht ik naar een mooie tas. Ik was ook hier weer op zoek naar een simpel, klein, zwart tasje, maar zag meteen op de eerste pagina deze set. Het bestaat uit vier tassen in verschillende maten, allemaal in een prachtige lichtgrijze kleur. Ik werd meteen verliefd en de prijs was ook fantastisch. Door een sale die loopt tot 19 juni, krijg je deze tassen nu van $38,52 voor maar $23,59. Dat is toch fantastisch! Je hebt voor iedere gelegenheid de perfecte tas in deze set en zeg nou zelf: ze zijn toch prachtig?! Je vindt de tassen hier.

Ik ben superblij met deze wishlist en ga er zeker een aantal items van aanschaffen. Vooral de tassen kijken me de hele tijd aan…

Liefs,
Carmen

 

*dit artikel is gemaakt in samenwerking met Rosegal

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *