in Fashion, Wishlist

Fashion | Dresslily Wishlist – Sleepwear Outfit

at
fashion-dresslily-wishlist-sleepwear-outfit

Deze week staat mijn blog in het teken van wishlists. Bijna iedereen heeft zijn vakantiegeld binnen en is op zoek naar de perfecte outfits voor de vakantie of misschien al voor daarna. Het leek me leuk om een aantal webshops af te struinen en op ieder een ander soort outfit te scoren. Na Zaful en Rosegal eindigt mijn zoektocht vandaag bij Dresslily, ook een supertoffe webshop. Kijk je mee naar de pareltjes die ik vond?

In de webshop van Dresslily besloot ik op zoek te gaan naar een goede slaapoutfit. Ik zoek eigenlijk altijd in dezelfde categorieën en ik besloot het deze keer eens anders te doen. Ook zie je in de loop van het artikel dat ik een tikje uit mijn comfort zone ben gegaan, maar hey, het moet kunnen toch?

Lace Insert Satin Backless Slip PJ Set

Het eerste item waar ik naar zocht was een groot shirt. Ik slaap eigenlijk altijd in de shirts van mijn vriend Martijn, maar ben nu toch wel eens toe aan iets leukers. Ik hou eigenlijk totaal niet van die ‘sexy’ pyjama’s, maar deze vond ik er nog wel schattig uit zien. Het is een licht roze pyjama met een klein beetje kant aan de bovenkant. Hij lijkt gemaakt van satijn en ziet er daardoor meteen iets duurder uit dan hij werkelijk is. Het item is namelijk in de sale voor maar €11,77! Deze actie geldt nog 6 dagen! Ik vind hem erg tof en ben benieuwd of het ook echt lekker slaapt.. Je vindt de set hier!

See-Through Lace Panties

Normaal gesproken zou ik dit eigenlijk niet met jullie delen, maar nu we toch op de pyjama en lingerie toer zijn, ging ik ook meteen op zoek naar een mooie onderbroek. Ik draag eigenlijk vrij standaard ondergoed altijd en ook hierin leek het me leuker om het iets spannender te maken. Ook draag ik eigenlijk altijd zwart, dit vind ik ook het mooist, dus hier ging ik ook naar op zoek. Ik hou wel van een beetje kant, dus toen ik deze zag, wist ik gelijk dat dit hem was. Hij is elegant, vrouwelijk en toch een tikje sexy door het kant. Ook kost hij nu maar €7,88. Voor meer informatie en andere mooie slips kun je hier kijken.

Super Soft Fish Scale Knit Sleeping Bag Mermaid Blanket

Na al dat sexy gedoe ging ik op zoek naar iets om mezelf meer te bedekken ;). Ik zocht naar ‘Bedding’ en kwam eigenlijk toevallig deze leuke zeemeermin staarten tegen. Het is een deken in de vorm van een staart van een zeemeermin, waar je je voeten in kunt stoppen. Hiermee kun je in stijl relaxen voor de tv en krijg je geen koude voeten meer. Als je mij kent, weet je dat ik áltijd koude voeten heb, dus dit komt mij erg handig uit. En het ziet er ook nog eens leuk uit! Hij kost €13,32 en je kunt hem hier vinden.

Het was een spannende zoektocht die me een klein beetje uit mijn comfortzone heeft getrokken, maar ik ben in een zeemeermin staart beland, dus ik vind het prima!

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *