in Beauty, Review

Beauty | Colourpop Super Shock Shadows

at
colourpop-super-shock-shadows

Wie kent ze niet, de prachtige oogschaduws van Colourpop die bekend staan om hun geweldige pigment? Zo werd ik dus ook verliefd op ze en besloot ik er een aantal te bestellen. Kijk je mee naar mijn nieuwe favorietjes?

Ik was vooral op zoek naar mooie kleuren voor de herfst, zoals paars, rood en bruin. Nu kan ik je vertellen, dat is me gelukt. De site van Colourpop staat vol met prachtige pigmenten, in alle kleuren die je maar kan wensen. Ik ging dus al snel op zoek naar de mooiste herfst kleuren en heb met mezelf afgesproken dat ik er vier mocht kopen. Al gauw kwam ik mijn eerste aankoop tegen.

Colourpop Super Shock Shadow Sequin

Deze prachtige, roségouden oogschaduw heeft een metallic finish en is echt een typisch kleurtje voor mij. Het was nog lastig om te kiezen, aangezien er een heleboel varianten van deze kleur zijn, dus als je wilt weten hoe de oogschaduw eruit ziet in vergelijking met andere kleuren, dan raad ik je aan even wat swatches op te zoeken op internet. Terug naar deze beauty, hij heet Sequin en voelt ontzettend romig aan tijdens het maken van de swatch. De pigmentatie is prachtig en misschien wel de beste van allemaal. Ik ben in ieder geval verliefd op deze kleur.

Colourpop Super Shock Shadow Hustle

Dan de volgende, precies de kleur waar ik naar op zoek was. Namelijk een paars/rode kleur, perfect voor de herfst. Ook deze oogschaduw heeft weer een metallic finish, wat ik erg mooi vind bij de swatch. Ik vind de romigheid van deze oogschaduws ook na deze swatch nog steeds verbluffend. Ik las op andere blogs al dat je hierdoor dus haast geen fallout zult hebben, onder je ogen. De kleur heet Hustle, wat ik een erg stoere naam vind en ik er ook zeker wel bij vind passen. Ik kan nu al niet wachten om een look te maken met deze kleur!

Colourpop Super Shock Shadow Envy

De kleur die ik na het bekijken van alle opties, zeker moest hebben was Envy. Een prachtige paarse kleur, waarvan ik een paar maanden geleden nooit had gedacht dat ik deze ooit zou dragen. Ik wil meer gaan experimenteren met make-up en ook de kleuren die ik draag meer gaan afstemmen op het seizoen. Daar is dit een mooi voorbeeld van. Toen ik de verpakking openmaakte, was deze kleur de eerste die er voor mij uitsprong. Wat een beauty. Ik was meteen erg benieuwd naar de swatch en ook deze viel me echt niet tegen. Ik zou hier echt prachtige herfstlooks mee kunnen maken en dat ga ik dan zeker filmen voor je!

Colourpop Super Shock Shadow Central Perk

And last but not least, een kleurtje die je altijd goed kunt gebruiken. Central Perk is een roodbruine kleur, die je erg goed kan gebruiken als crease/overgangskleur aangezien hij een matte finish heeft. Dit is de enige matte oogschaduw die ik besteld heb. Deze kleur zou ik goed kunnen combineren met alle drie de andere kleuren die ik nu gekocht heb. De swatch van deze kleur is iets minder gepigmenteerd dan de andere drie, maar dat komt omdat die glitters bevatten en deze totaal mat is. De pigmentatie is bij deze kleur voor mij iets minder belangrijk omdat het een crease kleur is.

Nu komen we bij het moeilijkste gedeelte. Het bestellen bij Colourpop. Ze verzenden sinds vorig gelukkig wel naar Nederland, maar dit kost je alsnog rond de €20 aan verzendkosten extra en dit is natuurlijk veel te veel. Op de site van Daniëlle, van Make Me Blush, staat een manier waarop je goedkoper je aankopen kunt laten verzenden naar Nederland via Shipito. Neem daar zeker even een kijkje!

Ik ben in ieder geval echt heel erg tevreden met mijn prachtige nieuwe oogschaduws en heb hier ook al een aantal mooie looks mee gemaakt voor op ons YouTube kanaal. Als je je even abonneert en daar een kijkje neemt, dan kun je die video’s lekker kijken!

De Colourpop Super Shock Shadows zijn verkrijgbaar op hun website en kosten $5 per stuk.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *