in Beauty, Review

Beauty | Makeup Revolution Blush Palette Golden Sugar

at
blush-palette-golden-sugar

Het leek me leuk om oude favorieten weer eens in het zonnetje te zetten. Op mijn oude blog vond ik een artikel over dit prachtige Golden Sugar Blush Palette van Makeup Revolution met foto’s waar ik nu nog steeds heel trots op ben. Kijk je mee naar één van mijn lievelingspaletten?

De meeste make-up producten die ik heb aangeschaft sinds ik begonnen ben met mijn (beauty)blog, zijn oogschaduwpaletten en highlighters. Deze producten had ik nog niet veel in mijn stash voordat ik begon en hierin ben ik me dus ook het meest gaan verdiepen. Toen ik een aantal jaren geleden begon met het bekijken van beautyfilmpjes op YouTube ging er een hele wereld voor me open met betrekking tot contour, blush & highlighter. Nu vind ik dat het leukste gedeelte van mijn make-up routine.

Dit palette had ik dus al een tijdje op het oog en na het aanschaffen van wat make-up bij de Douglas, vond ik dat het tijd was om hem toch een keertje te gaan bestellen. Na een aantal dagen wachten, had ik ‘m dan eindelijk binnen en ik kon mijn geluk niet op. Alleen de rosé gouden letters op de verpakking vond ik al geweldig. Dit beloofde veel goeds. Toen ik het doosje openmaakte, wist ik niet wat ik zag. De kleurtjes zijn in het echt nog veel mooier dan op de foto.

In dit palette zitten zowel bronzer kleuren als een aantal blushes en highlighters. Wat ik zo mooi vind aan dit palette, is het ‘marble’ effect in de kleurtjes. Hierdoor worden de kleuren nog veel levendiger en spreekt het palette veel meer aan. Ook bevat het palette één matte kleur, maar toch is het vooral ‘shimmer’ wat je aantreft. Vooral de blushes vind ik erg mooi en de eerste kleur, de highlighter is mijn absolute favoriet. De kleuren hebben erg goed pigment en zijn prachtig voor een mooie zomerse look.

Het pigment van de kleuren is ook op je gezicht erg mooi en blijft gedurende de hele dag zitten. Waar je poeder na een aantal uur echt wel verdwijnt, blijft je bronzer, blush & highlight mooi op zijn plaats zitten. Ook ben ik erg blij met de grootte van de vakjes, hier passen namelijk precies mijn kwasten in. Ik heb ook wel eens een palette gehad, waarbij de vakjes veel te klein waren en het meteen een zooitje werd als je je kwast eroverheen haalde. Maar deze zijn perfect.

Het Makeup Revolution Blush Palette Golden Sugar is nog steeds verkrijgbaar bij Boozyshop en kost €7,99.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

1 Comment

  1. Jessica J.

    Mooie kleurtjes – en al helemaal voor zo’n prijsje. Ik vind de voorlaatste van de onderste rij heel erg mooi, al zou ik die denk ik eerder als oogschaduw gebruiken.

    25 . okt . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *