in Beauty

Beauty | Makeup Wishlist 2018

at
beauty-makeup-wishlist-2018

Een hele tijd geleden ging ik op het internet op zoek naar make-up producten die ik nog heel graag eens wilde kopen. Dat artikel staat nog op mijn oude blog en kun je hier vinden. Veel van die items liggen inmiddels in mijn kastje, waar ik natuurlijk erg blij mee ben. In het begin van het nieuwe jaar is het natuurlijk leuk om een nieuw lijstje op te stellen, waar ik aan het eind van 2018 op terug kan kijken en kan zien wat ik daadwerkelijk gekocht heb. Vandaar dat ik je vandaag mijn make-up wishlist van 2018 laat zien.

Makeup Wishlist 2018
I Heart Makeup Rose Gold Chocolate Palette: €9,95 | Makeup Revolution Liquid Highlighter in Starlight: €6,95 | Inglot AMC Pure Pigment Eyeshadow 120: €15,00

Het eerste product was niet moeilijk om te vinden. Sterre en ik zijn beiden enorm fan van de chocolade paletten van I Heart Makeup. Sterre maakte eerder al een video over de paletten die zij heeft en een tijdje geleden zijn er weer nieuwe varianten uitgekomen. De Rose Gold versie is absoluut op mijn lijf geschreven en staat bovenaan mijn wishlist. Wat een beauty. Een ander product dat ik al een tijdje op het oog heb, is de Liquid Highlighter van Makeup Revolution. Sterre kocht van haar verjaardagsgeld de Unicorn Elixer variant en mijn favoriet is Starlight, een prachtige subtiele rosé gouden kleur. Een nieuw merk op Boozyshop (mijn favoriete webshop voor make-up), is Inglot. Ik kende dit merk al wel van YouTube en Instagram, maar was het in Nederland nog niet tegen gekomen. Ze hebben vele producten, maar de losse oogschaduws vielen mij toch het meest op. En dan vooral deze prachtige paarse, met holografisch effect in nummer 120. Wauw.

Makeup Wishlist 2018
Morphe 35R Ready, Set, Gold Palette: €27,95 | Boozyshop Marble Brushes Set: €24,95 | Wet ‘n Wild MegaLast Liquid Lipstick in Rebel Rose: €4,99

De tweede helft van mijn wishlist begint ook met een oogschaduw palette. Morphe is één van mijn favoriete merken als het aankomt op oogschaduws. De pigmentatie en de kwaliteit is echt fantastisch. Ik heb al een aantal paletten van dit merk, maar het 35 Ready Set Gold palette staat nog steeds erg hoog op mijn verlanglijst. Kwasten zijn altijd handig en nodig. Vandaar dat ik op zoek ben naar mooie kwasten om toe te voegen aan mijn stash. Als je op Instagram kwasten tegen komt, hebben ze altijd een prachtige vormgeving. Ook deze kwasten van Boozyshop voldoen daaraan en trekken meteen je blik naar zich toe. Ze zijn van het Boozyshop eigen merk en dus erg betaalbaar. Een lip product kan natuurlijk niet ontbreken in mijn wishlist. Alhoewel ik dit eerder niet veel droeg, wil ik dat dit jaar gaan veranderen. Een lipkleur maakt een look af en dit is echt de perfecte kleur voor mijn huid. Ook ben ik benieuwd naar de Wed ‘n Wild kwaliteit.

Ik hoop aan het eind van dit jaar een aantal van deze producten aan mijn stash te hebben toegevoegd, waardoor ik voor volgend jaar weer op zoek kan naar andere pareltjes voor op mijn wishlist.

Wat staat er op jouw make-up wishlist?

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

1 Comment

  1. Laura | I scream beauty

    Mooie producten! Ik ben op zoek naar de perfecte blush en zou wel een paar mooie lipsticks aan mijn collectie willen toevoegen!

    05 . jan . 2018

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *