in Beauty, Review

Beauty | Makeup Revolution Ultra Bronze

at
beauty-makeup-revolution-ultra-bronze

In het vorige beauty artikel vertelde ik je over de Mystery Bag actie van Boozyshop vorige week. Ik liet je een product zien dat ik zelf had uitgekozen en vertelde dat er ook zeker reviews kwamen van producten uit de Mystery Bag. Nou, hier is de eerste dan. Sterre ontving haar pakketje iets eerder dan ik en stuurde meteen foto’s door. Het eerste wat me opviel was de Makeup Revolution Ultra Bronze. Ik hoopte dat deze ook in mijn pakketje zou zitten. En ja hoor, ook ik ontving dit pareltje. Lees je mee?

Tot op de lipstick kleur toe, ontvingen Sterre en ik precies dezelfde Mystery Bag. We konden deze keer dus geen producten met elkaar ruilen, maar we waren beide erg tevreden over de inhoud. Zo zat er een blush in die ik al vaker als mijn favoriet heb genoemd en waar ik nu dus een back-up van heb. Ook ontvingen we een oogschaduw palette met prachtige nude tinten en een aantal mooie basisproducten. In de aankomende reviews vertel ik je nog meer over de inhoud van ons pakketje. Dit was de beste Mystery Bag tot nu toe!

Zoals je ondertussen misschien weet, is Makeup Revolution één van onze favoriete budget merken. Sinds het verkocht wordt bij de Etos en wij Boozyshop hebben ontdekt, is onze stash al aardig gegroeid. Als er iets van dit merk wordt toegevoegd aan de Mystery Bag, is dit bijna altijd een goed product. Toen ik de bronzer op de foto van Sterre zag, zei ik meteen wat een prachtige kleur het was. Niet alleen perfect voor bronzer, maar ook een goede contour kleur.

De verpakking is zoals bij veel producten van Makeup Revolution erg basic. Toch is het de perfecte manier om de kleur van de bronzer goed te laten zien. Ook zie je het patroon in de bronzer, de tekst ‘Ultra Bronze’ en ‘Revolution’ is hierin afgebeeld. Er is maar één kleur, maar dit is vaak zo bij bronzers. Toch kun je meteen al zien dat hij ook perfect is als contour. De kleur is namelijk niet te warm, maar heeft ook een mooie, koele toon.

Op de achterkant vind je meer informatie over de ingrediënten, de houdbaarheid en de gegevens van Makeup Revolution. Het is een erg grote bronzer, de inhoud is 0,525 oz. De pan is erg wijd, waardoor je er makkelijk met een grote poederkwast in kan. Dit vind ik bij bronzer paletten nog wel eens lastig, daar zijn de pans vaak te klein voor je kwast. Je krijgt dus erg veel product voor een hele goede prijs.

De kleur is, zoals ik al eerder zei, niet te warm. Op de foto is het lastig om de juiste kleur te laten zien. Hij oogt vrij oranje, maar dit is totaal niet zo. Als je het product swatcht, zie je meteen de mooie, koele ondertoon. Ook valt het me op hoe zacht de textuur is en hoe makkelijk de swatch te maken is. Wel kreeg ik de kleur lastig van mijn arm geveegd, wat betekent dat het pigment ook erg goed is. Nog de hele dag zag ik een streepje op mijn arm staan. Ik had het echter niet met een make-up doekje geprobeerd, maar alleen met mijn hand.

Ik heb veel producten die ik nog moet reviewen, Omdat ik bezig was met een review van de LA Girl foundation, besloot ik meteen foto’s te maken voor en na de bronzer. Op de foto hierboven zie je mijn gezicht met foundation, concealer en poeder en daarna is de bronzer eraan toegevoegd. Ik heb deze eerst als contour aangebracht, met een dunnere kwast. Hierna heb ik hem met een grotere kwast aangebracht als bronzer. Het is voor beide een perfecte kleur. Ook zie je nog een foto van de uiteindelijke look.

Deze bronzer was dé grote verrassing van de Mystery Bag. We zijn er beide erg blij mee en hadden niet verwacht zo’n mooi product te ontvangen. Hij komt zeker binnenkort in een favorieten video, dus als je hem op bewegend beeld wilt zien, abonneer je dan op ons YouTube kanaal.

De Makeup Revolution Ultra Bronze is verkrijgbaar bij Boozyshop en kost €3,95.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *