in Beauty, Review

Beauty | Makeup Revolution Strobe Lighting Palette

at
beauty-makeup-revolution-strobe-lighting-palette

Zoals je misschien aan de artikelen op onze blog en in onze vlogs wel kunt zien, is highlighter ons favoriete make-up product. Als we ergens een nieuw product of een nieuwe Limited Edition zien, móeten we deze natuurlijk even swatchen. En héél misschien gaat deze dan wel mee in ons winkelmandje. Zo gebeurde het ook toen ik een aantal maanden geleden dit Strobe Lighting Palette van Makeup Revolution tegen kwam en vandaag laat ik je zien waarom.

Makeup Revolution is in een korte tijd toch wel ons favoriete make-up merk geworden. Sinds we vaker bij de Etos komen en niet meer alleen onze make-up bij de Kruidvat halen, komen we geregeld met een nieuw product van dit merk thuis. Onze collectie is ondertussen aardig gegroeid. Naast een aantal oogschaduw paletten hebben we veel van hun losse highlighters, blush paletten, lipsticks en nu dus ook dit prachtige highlighter palette. Het assortiment van Makeup Revolution bevat daarnaast ook de meer basic producten zoals mascara, poeder, foundation en concealer. Het merk is verkrijgbaar in zowel winkels als bijvoorbeeld de Etos als webshops zoals Boozyshop.

Makeup Revolution Strobe Lighting Palette

Het Strobe Lighting Palette zit al een behoorlijke tijd in het assortiment. Maar omdat de meeste verpakkingen van paletten niet doorzichtig zijn en je dus niet kunt zien hoe het palette eruit ziet, heeft het nooit eerder mijn aandacht getrokken. Het palette zelf is prachtig, totaal rosé goud en een klein beetje spiegelend. Op de achterkant staat de standaard informatie die je op een Makeup Revolution palette vindt: de naam, de ingrediënten, de houdbaarheidsduur en de inhoud in grammen. Natuurlijk draait het allemaal om de binnenkant van het palette, dus laten we die maar snel bekijken!

Makeup Revolution Strobe Lighting Palette

In het palette vind je drie prachtige highlighters, een folie papiertje om ze te beschermen en een grote spiegel. Nu ben ik erg fan van paletten met een grote spiegel, maar deze zijn vaak erg zwaar. Dat is in dit geval gelukkig niet zo. Het is een erg lichtgewicht palette, dus handig om mee te nemen op bijvoorbeeld een weekend tripje. De product kleuren in dit palette zijn alle drie erg bijzonder en zijn niet je alledaagse highlighters. We gaan ze nu van dichterbij bekijken, maar ik kan je alvast zeggen dat de eerste kleur mijn favoriet is!

Makeup Revolution Strobe Lighting Palette

Makeup Revolution Strobe Lighting Palette

Zoals ik al zei, zijn dit geen standaard kleuren. Ze zijn alle drie erg bijzonder en niet iedereen zal er fan van zijn. De eerste kleur lijkt op het eerste oog een redelijk normale, witte highlighter. Toch zie je aan de foto hierboven van het palette en de swatch dat er een prachtige holografische tint doorheen zit. Er zit een groene glow overheen, die de kleur erg bijzonder maakt. Natuurlijk zal niet iedereen dit durven dragen, maar het is een pareltje om in je stash te hebben. De tweede kleur is de ‘normaalste’ van de drie. Dit is een gouden highlighter kleur en geeft een prachtige, natuurlijke glow omdat hij vrij goed matcht met mijn huidskleur. De laatste kleur is roze van tint en is dus iets opvallender dan de tweede, maar niet zo apart als de eerste. Het is wel een hele mooie kleur!

Zoals ik al zei, is de eerste kleur mijn favoriet, maar toch heb ik deze nog niet gedragen. Door de groene tint is het lastig te combineren met make-up looks en is het ook niet voor iedere gelegenheid geschikt. De andere twee kleuren zijn makkelijker te combineren en heb ik ook al vaak gedragen. Het pigment is niet zo sterk als de losse highlighters die ik gewend ben van Makeup Revolution, denk aan de Vivid Baked producten. Maar dit is ook geen probleem. Het zijn hele subtiele kleuren, die je elke dag kunt gebruiken. ‘s Avonds zou je hier een andere highlighter overheen kunnen dragen. Het is zeker één van mijn favoriete paletten geworden!

Het Strobe Lighting Palette van Makeup Revolution is verkrijgbaar bij de Etos en bijvoorbeeld Boozyshop en kost €9,95 per stuk.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *