in Beauty, Review

Beauty | Makeup Revolution Pro HD Amplified Get Baked Palette

at
beauty-makeup-revolution-pro-hd-amplified-get-baked-palette

In de vlog die gisteren online kwam, kon je zien dat ik een bestelling van Boozyshop binnen kreeg met prachtige producten van Makeup Revolution. Ik bestelde deze items tijdens een kortingsactie van 20% op alle producten van Makeup Revolution. Aangezien dit één van mijn favoriete merken is, ben ik dus op zoek gegaan naar nieuwe items van dit merk. Ik kwam dit prachtige palette tegen en wist meteen dat ik hem wilde hebben. Toch vulde ik eerst mijn mandje met andere producten, die je later zeker voorbij zult zien komen, maar uiteindelijk kon ik ook dit highlighter/blush palette niet laten liggen.

Op Instagram plaatste ik een foto met de gekochte producten en de liefde voor dit palette was groot. Ik kreeg meteen een reactie van iemand die een review van dit prachtige palette wilde zien, vandaar dat ik deze als eerst schrijf. Het palette heet het Pro HD Amplified Get Baked Palette, een hele mond vol. Het is een palette met 15 highlighters, waarvan je sommige kunt beschouwen als blushes en andere als bronzers. Dit ligt aan je huidskleur. Het is dus een heel veelzijdig palette en daarom des te interessanter. Hij deed me gelijk denken aan het Golden Sugar Blush Palette, omdat ik een aantal kleuren hieruit herken.

De verpakking van dit palette is niet typisch voor Makeup Revolution. Zij maken eigenlijk altijd gebruik van zwarte paletten met een dichte bovenkant. In dit palette zit een venster, waardoor je de kleuren er al doorheen ziet. Ook het kartonnen doosje is daarop afgestemd, aan de voorkant is deze open.  Ik vind dit bij dit soort paletten altijd erg slim, het gaat desnoods om de kleurtjes en wat verkoopt beter dan dat? De letters op de voorkant van het palette zijn rosé goud en ook de naam is goed te herkennen. Achterop het palette staat meer informatie over de inhoud en de ingrediënten.

Het palette heeft 15 kleurtjes, waarvan een aantal met een prachtig marble baked effect. Hierdoor zie je dus een andere kleur door de highlighter heen, wat er nog mooier uit ziet. Alle kleuren in het palette zijn baked, voor een prachtige glow. Baked betekent dat het eerst cream highlighters waren, die langzaam zijn gebakken tot een poeder. Hierdoor heb je minder van het product nodig voor een goed pigment. Ook voelt de textuur vaak beter dan bij een gewone poeder highlighter. Ik vind baked highlighters zelf er ook altijd veel mooier uitzien, waardoor ik eerder geneigd ben ze te kopen. Dit palette is dus perfect voor mij.

Zoals ik al zei, bevat het palette kleuren perfect voor iedere huidskleur. Maar toch kun je ze allemaal dragen. Laten we eens een kijkje nemen naar de kleuren in het palette. Wat mij als eerst opvalt, zijn de vele prachtige blush kleuren die het palette bevat. Ik hou van een blush met een kleine shimmer, zodat je deze kunt gebruiken als highlighter en meteen een mooi effect krijgt. Ook zie ik een paar prachtige bronzers en de mooiste highlighter ter wereld: Pearl. Ik werd natuurlijk meteen erg benieuwd naar het pigment.

De swatches waren erg makkelijk om te maken. De kleuren zijn namelijk zó gepigmenteerd, dat je met één beweging een mooi resultaat kunt krijgen. Mijn favorieten zijn: Rich, Pearl, Ohh & Sweet. Dit zijn de kleuren die mij het meest aanspraken in het palette en waarvan de swatch mij het meest opvalt. Ook zijn dit de kleuren die ik het eerst uit zou kiezen om te dragen. Andere kleuren die mij opvallen zijn: Glisten, Call & Spicy. Ook deze wil ik zeker eens goed uitproberen. Omdat het lastig is om meerdere gezichtsfoto’s te maken van highlighters, heb ik gekozen om dit niet te doen. De swatches geven een goed beeld van de kleuren en pigmentatie en zijn op het gezicht niet veel anders, alleen wat minder fel omdat je ze blend.

Ik ben ontzettend tevreden over dit palette. De kleuren passen perfect bij mij en door de baked formule is het pigment echt fantastisch. Ik ben erg benieuwd wat mijn favoriete kleurtjes over een tijdje zullen zijn en je kunt dit palette vast nog vaak in make-up video’s of vlogs voorbij zien komen. Abonneer je op ons kanaal als je meer wilt zien en hopelijk zie ik je daar!

Het Makeup Revolution Pro HD Amplified Get Baked Palette is online verkrijgbaar, bij onder andere Boozyshop en kost €17,95 per stuk.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *