in Beauty, Review

Beauty | Makeup Revolution Liquid Highlighter Starlight

at
beauty-makeup-revolution-liquid-highlighter-starlight

De afgelopen jaren is de populariteit van highlighter aanzienlijk gegroeid. Je hebt het nu ook in alle soorten en maten. Ik bleef vaak nog veilig bij poeders, totdat ik vorig jaar een liquid highlighter mocht testen van Cosaro. De liquid highlighters van Makeup Revolution heb ik al vaak voorbij zien komen en ik was dan ook meteen enthousiast door alle verschillende kleuren die ze te bieden hadden. Sterre kocht voor haar verjaardag de kleur Unicorn Elixer, een prachtige holografische kleur. Ik ging toch voor ‘veilig’ en koos een kleur die ik zeker weten vaak kan dragen.

Makeup Revolution Liquid Highlighter Starlight

De verpakking van dit product is op zich al prachtig. Het is een flesje met pipetje, waarmee je het product op je hand of beauty blender kunt aanbrengen. Aan de buitenkant van het flesje zit een rosé gouden verpakking en ook het pipetje heeft een rosé gouden dop. Dit is bij alle flesjes anders. De Unicorn Elixer die Sterre vorig jaar kocht, heeft een prachtige holografische kleur. Een andere gouden highlighter heeft weer een gouden verpakking. Aan de verpakking kun je dus zien voor welke tint je bent gegaan. Misschien kun je dan ook van mij al zien in welke hoek ik gezocht heb.

Makeup Revolution Liquid Highlighter Starlight

De kleur die ik kocht heet Starlight. En zoals je aan de verpakking kunt zien, heeft deze een rosé gouden ondertoon. Toch zit er ook een kleine roze/paarse shimmer in. Ik ben voor deze kleur gegaan omdat ik een poeder highlighter van Makeup Revolution heb en deze echt prachtig vind. Ik heb het natuurlijk over de Vivid Baked hihighlighter in Peach Lights. Ik dacht dat ik deze wel zou kunnen combineren met de vloeibare versie, voor een nog intensere glow. De kleuren lijken inderdaad erg op elkaar, waar ik ontzettend blij mee ben. Ook kocht ik in dezelfde bestelling nog een andere poeder highlighter van Makeup Revolution, waar later nog een review van komt. Ook deze heeft ongeveer dezelfde tint en is perfect te combineren.

Makeup Revolution Liquid Highlighter Starlight

Liquid highlighter kun je op verschillende manieren dragen. Je kunt een klein druppeltje door je foundation doen, voor een gezonde glow. Ook kun je het na je foundation aanbrengen, voor je poeder, zodat je alvast een glanzende basis hebt. Hierna kun je nog poeder highlighter aanbrengen, dit heet strobing. Ook kun je het met een beauty blender als laatst aanbrengen en er voor kiezen geen poeder highlighter te gebruiken. Deze laatste optie is wat lastiger, omdat je vaak al andere poeder producten op je gezicht hebt en het dan moeilijk wordt om een liquid product te blenden. Ik ga meestal voor de tweede optie, strobing. Ik breng mijn foundation aan, dan wat concealer, cream contour en dan de liquid highlighter. Hierna ga ik verder met de rest van mijn poeder producten en ik eindig met een poeder highlighter. In de Valentijnslook die aankomende donderdag op ons YouTube kanaal komt, kun je zien hoe ik deze highlighter gebruik.

Makeup Revolution Liquid Highlighter Starlight

Het gebruik is makkelijker dan ik dacht. Ik durfde niet zo goed aan liquid highlighters te beginnen, omdat ik dacht dat het echt een zooitje zou worden. Ik heb gemerkt dat het een stuk makkelijker werkt als je de vloeibare producten voor de poeders aanbrengt, zodat je de poeder producten niet weer eraf veegt met de highlighter. Ik ben ook erg benieuwd hoe het eruit ziet als ik deze highlighter meng met mijn foundation. Op Instagram zie je vaak filmpjes van meiden die dit doen en hun huid ziet er dan een stuk stralender uit. Je hebt van dit product echter maar weinig nodig. Pas op, anders zie je eruit als een discobal!

Makeup Revolution Liquid Highlighter Starlight

Ook voor deze highlighter heb ik ervoor gekozen om geen foto’s van mijn gezicht te maken, omdat ik de highlighter vaak combineer met andere poeders. Je krijgt dan dus geen goed beeld van de look die ik hiermee kan maken. Als je toch wil zien hoe dit product op mijn gezicht staat, kun je aankomende donderdag mijn Valentijnsvideo bekijken, hier laat ik uitgebreid zien hoe ik het product gebruik en zie je hoe mooi hij is.

De Makeup Revolution Liquid Highlighter in Starlight is online verkrijgbaar bij o.a. Boozyshop en kost €6,95 per stuk.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *