in Beauty, Review

Beauty | Makeup Revolution Lipstick in Awaken

at
beauty-makeup-revolution-lipstick-awaken

Omdat er op maandag altijd een Lipstick Stash artikel van Sterre online komt, leek dit me een mooie dag om reviews te schrijven over de lipsticks die ik zelf heb, zowel zelf gekocht als in de Mystery Bag van Boozyshop. Vandaag begin ik met een lipstick die ik zelf bestelde, namelijk de prachtige nude kleur Awaken van Makeup Revolution.

Makeup Revolution Awaken

Deze lipstick sprak mij in eerste instantie natuurlijk aan door de kleur van de huls. Rosé gouden items vallen bij mij altijd meteen op. De huls is gemaakt van aluminium en voelt heel stevig aan. Er zitten kartels in, die het effect van het rosé gouden nog mooier maken. Aan de onderkant van de huls vind je de naam van de lipstick, namelijk Awaken en aan de bovenkant staat de naam Revolution.

Makeup Revolution Awaken

Ik heb gekozen voor de kleur Awaken, omdat deze mij van de nude kleuren het meest aansprak. De kleur is een combinatie van roze en bruin en heeft een beetje een koraalachtig tintje. Toch ziet hij er in het echt nog iets donkerder uit dan op de foto. De lipkleur is voor mijn gevoel warm en complimenteert bruine en gouden oogschaduws en mooie warme blushes. De combinatie van de rosé gouden huls met deze kleur lipstick, maakte het voor mij tot een winnaar.

Makeup Revolution Awaken

Toen ik het pakket binnenkreeg, wilde ik de lipstick meteen swatchen om te zien hoe de kleur op mijn huid zou staan en hoe het product aan zou voelen. Echter komt daar altijd het probleem van bloggers bij kijken, eerst moesten er foto’s gemaakt worden. En het was avond. Ik moest dus een hele nacht wachten om de lipstick te kunnen swatchen, maar toen het moment eindelijk daar was, was ik meteen onder de indruk. De geur van de lipstick is erg aangenaam en ook de textuur is absoluut fantastisch. Er kwam met één beweging meteen erg veel pigment vanaf en de kleur past erg mooi bij mijn huid. Dit is zeker een nieuwe favoriet!

De Makeup Revolution Lipstick in de kleur Awaken is verkrijgbaar in de webshop van Boozyshop en kost €4,95.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *