in Beauty, Review

Beauty | Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil

at
beauty-makeup-revolution-duo-brow-definer-pencil

Het juiste product vinden voor mijn wenkbrauwen, was tot nu toe een behoorlijke zoektocht. Toch gebruik ik al een aantal maanden hetzelfde en ben ik hier erg tevreden over. Er zijn veel verschillende meningen over wenkbrauw producten. De één zweert bij een dipbrow pomade, de ander gebruikt het liefst een potlood en weer een ander pakt altijd een poeder. Ik heb alle varianten al eens uitgeprobeerd en zie de voordelen voor alle opties, maar er zijn ook zeker nadelen. Toen ik een grote bestelling plaatste bij Boozyshop leek het me een goed moment om ook weer eens een wenkbrauw potlood te proberen. Aangezien ik al maanden een poeder gebruik, was dit weer erg wennen. Ben je benieuwd wat ik van de Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil vind? Lees dan snel verder.

Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil

Wat ik vaak merk bij het gebruik van wenkbrauw potloodjes, is dat het een wat hardere uitstraling geeft. Met poeder kun je de wenkbrauwen wat subtieler invullen, met potlood krijg je toch snel harde lijntjes. Met een dipbrow is dit nog erger, omdat het product dikker en ook vaak donkerder is. Mijn voorkeur ging daarom altijd uit naar het gebruik van poeder, omdat ik niet van die hele strakke wenkbrauwen houd, maar ze graag wat subtieler zie. Ook vond ik het gebruik van poeder altijd erg gemakkelijk. Met een dipbrow moet je erg precies werken en kan het al gauw een kliederboel worden. Het gebruik van een potlood is toch wel het makkelijkst. Je tekent letterlijk gewoon je wenkbrauwen bij. Vandaar dat ik toch nog altijd op zoek ben naar het juiste potlood.

Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil

Ik zag de Duo Brow Definer van Makeup Revolution in de webshop van Boozyshop. Ik wilde al een tijdje zo’n product uitproberen en ben voor de variant van Makeup Revolution gegaan omdat deze de meeste kleur keuzes had en het goedkoopst was. Want zeg nu zelf, als je iets wilt uitproberen, kies je niet het duurste product. Ook was er die dag een actie waarbij je 20% korting kreeg op alle make-up van dat merk, dus de keuze was snel gemaakt. Ook zag dit product er fijn uit, omdat je naast een potlood ook een borsteltje aan de andere kant erbij kreeg. Iets wat de andere producten niet hadden. En aangezien ik deze er altijd bij gebruik, is het we handig als dit aan hetzelfde product zit.

Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil

Het is natuurlijk lastig om de juiste kleur van een product te vinden op het internet, als je deze niet even kunt swatchen op je hand. Toch was ik er al vrij snel uit. Meestal heb ik de kleur Medium Brown voor mijn wenkbrauwen, dus ik ging naar iets in die richting op zoek. Ik kwam Medium en Dark Brown tegen en na even vergelijken besloot ik toch voor Dark Brown te gaan. Medium leek een iets warmere kleur, terwijl Dark meer op de kleur van mijn wenkbrauwen leek.

Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil

Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil

Toen ik het pakket in huis kreeg, was ik eigenlijk meteen benieuwd naar de textuur van het potlood. Ik heb al vaker zulke producten geprobeerd, waarbij de punt vrij gemakkelijk af brak. Ik was dus ook erg verrast toen ik zag dat hier niet echt een potlood punt aan zat, maar het meer een soort gel was in de vorm van een potlood. Het glijdt ook veel makkelijker over de huid en je hebt maar een heel klein beetje nodig om een goede wenkbrauw te tekenen. Wel krijg je hiermee meteen weer het probleem dat het minder subtiel is dan met een echt potlood en het meer op een dipbrow gaat lijken. Maar door het borsteltje aan de andere kant er goed doorheen te halen, krijg je toch al snel dat subtiele weer terug.

Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil

Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil

De kleur was wel iets donkerder dan ik normaal gewend was, maar was een perfecte match met mijn wenkbrauw haartjes. Ik moest de eerste dag nog eventjes wennen, maar ben blij dat ik niet meer te warme kleuren hoef te gebruiken. Het potlood is erg makkelijk te gebruiken en het kost me nu veel minder tijd om mijn wenkbrauwen goed te krijgen. De eerste keer was het wel eventjes oefenen, maar dit was met een dipbrow ook het geval. Als je het eenmaal onder de knie hebt, wil je niets anders meer. Ik ben erg blij met dit product en blijf hem zeker gebruiken. Al vind ik mijn poedertje ook nog erg fijn!

De Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil is o.a. online verkrijgbaar bij Boozyshop en kost €3,29 per stuk.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *