in Beauty, Review

Beauty | L.A. Colors Strobing Illuminating Powder Morning Light

at
beauty-l-a-colors-strobing-illuminating-powder-morning-light

Naast basis producten was ik natuurlijk ook op zoek naar een nieuwe highlighter, toen ik mijn mandje moest vullen voor de Mystery Bag actie van Boozyshop. Zoals je weet, is highlighter ons favoriete product en we laten ons geen kans ontnemen om een nieuwe uit te zoeken. Ik kwam langs deze highlighter van L. A. Colors, een merk waar ik nog niet eerder van had gehoord en na het filmpje te hebben bekeken, besloot ik de Morning Light variant in mijn mandje te doen.

De filmpjes op Boozyshop helpen mij echt in het beslissen welk product ik moet kopen. Toen ik het filmpje van de highlighter zag, was ik meteen verkocht. Ook vanwege de prijs en toen ik de grootte van de pan zag. Op de foto lijkt hij aardig klein, maar in de video zag je toch wel een normaal product.

Ik heb eigenlijk nog nooit van L.A. Colors gehoord. Op Boozyshop verkopen ze naast deze highlighters nog veel meer producten van dit merk. Zo vind je wenkbrauwproducten, foundations, lipkleuren en oogschaduw paletten in hun gedeelte. Van deze highlighter waren nog meer verschillende varianten, maar de Morning Light leek mij het mooist, door de champagne gouden tint.

De verpakking is vrij simpel. Hij is erg dik, maar als je het product openmaakt, weet je waarom. Onder de highlighter zit namelijk nog een spons en een spiegeltje. Hierdoor is het een perfect product om mee te nemen. Je kunt hierdoor onderweg je glow bijwerken. Verder is de verpakking dus vrij basic, met holografische letters staat de naam erop geschreven. Op de achterkant vind je de naam van de kleur en nog meer informatie, zoals de ingrediënten, hoe je hem kunt aanbrengen en informatie over L.A. Colors.

Op het product en op de site van Boozyshop staat dat je deze highlighter op twee verschillende manieren kunt aanbrengen. Door hem droog aan te brengen krijg je een mooie glow, maar door het op een natte ondergrond of met een natte kwast te doen, krijg je een nog beter effect. Ik heb dit vaker gedaan met highlighters en door een kwast vochtig te maken, blijft er een beter pigment achter.

De eerste keer dat ik hem swatchte, was ik verbaasd over het pigment. Omdat ik nog vrijwel nooit van het merk had gehoord, denk je eigenlijk meteen dat het niet erg goed is. Maar dat is zeker niet waar. De kleur is echt prachtig en past erg goed bij mijn huid. Er zit een soort holografische shimmer doorheen die het nog mooier maakt. Het is lastig om dit op de foto zichtbaar te maken.

Ik heb een foto gemaakt van een look voordat ik mijn highlighter aanbracht en daarna. Je ziet meteen verschil, ik vind mezelf er een stuk gezonder uitzien met een mooie glow. Ik breng mijn highlighter altijd aan op mijn jukbeenderen, iets omhoog naast mijn ogen, op het puntje van mijn neus en op mijn cupidoboog. Het maakt een look toch af.

De highlighter is zeker een favoriet product geworden en zal binnenkort zijn debuut maken in een Youtube video. Dus wil je hem ook nog op bewegend beeld zien? Abonneer je dan zeker even op ons YouTube kanaal.

De L.A. Colors Strobing Illuminating Powder is verkrijgbaar bij Boozyshop en kost €5,95.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *