in Beauty, Review

Beauty | I Heart Makeup Chocolate Vice Palette

at
beauty-i-heart-makeup-chocolate-vice-palette

De I Heart Makeup Chocolate paletten zijn de laatste tijd veel op onze blog en YouTube kanaal te vinden. Zo maakte Sterre een look met behulp van deze paletten en liet ze ook haar (bijna) complete collectie zien. Mijn collectie is nog niet zo groot, maar is een paar maanden geleden wel iets uitgebreid met een nieuw palette, namelijk de Vice editie.

I Heart Makeup Chocolate Vice Palette

Binnen de I Heart Makeup Chocolate range zitten negen verschillende oogschaduw paletten, allemaal gebaseerd op chocola. Zo heb je een Naked Chocolate (wit), Salted Caramel (lichtbruin), Chocolate & Peaches (Oranje) en nog een aantal varianten. Als je alle paletten op een rijtje wilt zien, kun je hier even naar de video van Sterre kijken. Hierin laat ze haar collectie zien en vertelt ze over haar favoriete palette en kleurtjes. Het Chocolate & Peaches palette had ze op dat moment nog niet, maar sinds die tijd is deze wel toegevoegd aan haar stash.

I Heart Makeup Chocolate Vice Palette

Mijn collectie bestaat uit het Naked Chocolate palette, Death By Chocolate palette en sindskort dus ook het Chocolate Vice palette. Deze kocht ik in de Kruidvat toen ik erachter kwam dat ze een heel I Heart Makeup schap hadden toegevoegd aan het standaard assortiment. Ik nam hier ook meteen het Chocolate & Peaches palette voor Sterre mee. Ik koos voor dit palette, omdat de kleuren me eigenlijk meteen aanspraken en ik hem van Sterre al eens gebruikt had. FDaarbij wist ik dat de kleuren mooi bij mijn ogen zouden staan en hij stond dus ook al een tijdje op mijn wishlist.

I Heart Makeup Chocolate Vice Palette

De Chocolate paletten zijn gebaseerd op dezelfde lijn van Too Faced, alleen zijn ze een stuk meer budgetproof. De verpakking is inmiddels in de beautywereld ontzettend bekend en iedereen heeft wel zo’n palette in zijn stash. De producten ruiken ook echt naar chocola en dit is een heel groot pluspunt. Ook zijn er veel verschillende kleuren in de paletten te vinden en heeft ieder palette zijn eigen thema. Zo is er voor ieder wat wils.

I Heart Makeup Chocolate Vice Palette I Heart Makeup Chocolate Vice Palette

Het Chocolate Vice palette is naar mijn mening een echt herfst product. De kleuren die mij aanvankelijk het meest aanspraken, waren de vier rood/oranje kleuren onderin. Verder vind ik het erg fijn dat er zowel matte als shimmer kleuren in dit palette zitten. Een ander pluspunt aan dit palette is de variatie in kleuren die er in zitten. Als je bijvoorbeeld een weekendje weg gaat, hoef je alleen dit palette mee te nemen en kun je alsnog iedere dag een andere look maken.

I Heart Makeup Chocolate Vice Palette

Ik wist natuurlijk van de andere varianten al, dat ik de pigmentatie van het palette erg goed zou vinden. Toch ben ik iedere keer weer benieuwd of het deze keer ook zo gaat zijn. En weer stelde I Heart Makeup me niet teleur. Zelfs de hele lichte kleuren zijn goed te zien op de swatch foto’s. Wat ik erg bijzonder vind aan de shimmer kleuren, is de duo-chrome afwerking die ze hebben. Dit betekent dat ze in bepaald licht een andere kleur uitstralen. Dit is bijvoorbeeld te zien bij Vice, de eerste kleur in het palette.

I Heart Makeup Chocolate Vice Palette I Heart Makeup Chocolate Vice Palette

Andere kleuren die mij erg aanspreken zijn: Require (de vierde kleur op de eerste rij), Habit & Persuade (de tweede en derde kleur op de tweede rij) en Fancy (de vierde kleur op de derde rij). De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, zoals je wel kunt zien en worden gelukkig niet vlekkerig of streperig. Dit komt omdat de kleuren erg ‘creamy’ zijn en dus niet poederig. Ze hebben ook geen fall-out onder het oog als je ze aanbrengt en blenden erg fijn met elkaar. Binnenkort komt er een video met dit oogschaduw palette online, waarin ik hier een look mee maak.

De I Heart Makeup Chocolate paletten zijn online en bij het Kruidvat verkrijgbaar voor €9,99 per stuk.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *