in Beauty, Review

Beauty | Essence Step into Magic Wonderland Highlighter

at
beauty-essence-step-into-magic-wonderland-highlighter

De eerste review van het nieuwe jaar is meteen een leuke. Deze highlighter heb ik namelijk al een tijdje in huis liggen en nu kan ik hem eindelijk reviewen. De limited edition die afgelopen maand éxtra in de winkels kwam te liggen, was een hele mooie en erg toepasselijk, namelijk Step into Magic Wonderland. Ik nam van deze LE alleen de highlighter mee omdat deze meteen mijn oog trok. Zeg nou zelf, het is toch een plaatje?!

Het is je ondertussen vast al bekend dat wij beiden ontzettend fan zijn van highlighters. Dit product is in het afgelopen jaar dan ook het meest toegevoegd aan onze stash. Net voor het einde van het jaar kwam ik in de Kruidvat een extra Limited Edition lijn tegen, in een ander gedeelte van de winkel. Hoewel er in het Essence vak ook net een nieuwe LE was toegevoegd, sprak deze Winter editie me meer aan. Het eerste wat ik zag was de highlighter, deze is namelijk niet wit of goud, maar grijs. Een hele bijzondere kleur dus. Natuurlijk moest ik hier meteen foto’s van maken en heb ik Sterre meteen op de hoogte gesteld. Ook nam ik er eentje voor haar mee, die ik aan het cadeautje voor haar verjaardag zou toevoegen.

In de Limited Edition zaten nog meer producten, waaronder een set wimpers, een oogschaduw palette, drie lipsticks, nagellakjes en een colour changing lipbalm. De Step into Magic Wonderland lijn was verkrijgbaar van midden november tot midden december 2017 en is dus niet meer te krijgen. Maar als je goed zoekt in de uitverkoop bakken of eens een bezoekje brengt aan de Prijsmepper, valt er vast nog een product te vinden.

De highlighter heeft een vrij simpele verpakking, die eigenlijk typisch is voor Essence. Ik vind de letters erg storend, die hadden beter een andere kleur kunnen hebben. Het winter thema wordt zo niet echt benadrukt. Wel vind ik het lettertype verder erg mooi. Het product zelf is echter prachtig. Het patroon viel me meteen op en ik vond het bijna zonde om dit te swatchen en dus het sneeuwvlokje te laten verdwijnen. Op de achterkant van de verpakking staat meer informatie over de ingrediënten, de limited edition lijn en het product zelf.

De kleur van de highlighter is natuurlijk erg bijzonder. Hij is vrij koel en dus niet echt geschikt om je gezicht op te warmen. Hij geeft je ook geen natuurlijke glans, maar is wel perfect voor een avondje uit. Ik denk dat hij hier ook meer voor bedoeld is. Dus ben je meer van de subtiele glow? Dan is dit product niet echt geschikt voor jou. Hou je daarentegen van een echte ‘in your face’ glow? Dan moet je dit product zeker opsporen, want dat is hij zeker.

De swatch ging er gemakkelijk en de pigmentatie van het product is echt insane. Naast dat je iedereen kunt verblinden met je highlighter, kun je het product ook vrij gemakkelijk blenden, waardoor hij wat zachter wordt. Dan zie je de individuele glitters meer, maar toch blijft het een geweldige pigmentatie. Ik heb de highlighter nog niet vaak gedragen, maar met kerst en Oud en Nieuw kwam hij erg goed van pas en ik ben zeker blij dat ik dit pareltje in de winkel ben tegen gekomen!

De Essence Step into Magic Wonderland Highlighter is helaas niet meer verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *