in Beauty, Review

Beauty | Essence Lights of Oriënt Body Splash | Repost

at
beauty-essence-lights-of-orient-body-splash-repost

Eens in de zoveel tijd plaatsen wij een oud artikel, die we toch nog even in de spotlight willen zetten. Toen ik ben geswitcht van Blogger naar WordPress, begon ik met een lege site. Vandaar dat we de oude artikelen af en toe even terug willen laten komen. Deze keer gaat het om een artikel van een Limited Edition Body Splash van Essence, waarvan we ontzettend trots waren op de foto’s en waarvan we hopen dat het product nog eens terug keert in de winkelschappen!

Essence staat bekend om de vele Limited Edition lijnen die zij jaarlijks uitbrengen. In 2016 was één daarvan: Lights of Oriënt. In de winkel viel mijn oog als eerst natuurlijk op de lipsticks, maar al snel zag ik dit prachtige flesje staan. Het bleek een body splash te zijn, in de geur: Genie in a Bottle. Ik was meteen verkocht.

Zoals ik al eerder zei vielen mijn ogen als eerst op drie lipsticks (rood, paars en een nude kleur). De lipstick kleuren vielen mij erg tegen. Verder hebben ze in deze lijn een blush, een blush kwast, tattoo’s, aantal nagellakjes, een oogschaduw palette, highlighter stick en een wenkbrauwproduct. De verpakking van de Body Splash is doorzichtig met daarop het logo van de naam van de collectie ‘Lights of Oriënt’. Het product zelf is lichtroze, maar als je het flesje heen en weer schudt, zie je prachtige gouden glitters. Daarom staat er op de verpakking ‘Shake Me’.

De Body Splash van Lights of Oriënt is maar in één geur te verkrijgen, 01 Genie in the Bottle is de naam van dit product. De Body Splash zelf ruikt heel fris, maar ik kan het beter omschrijven als een echte vakantiegeur. Hij deed een beetje denken aan het luchtje Sun van Jil Sander die onze moeder vroeger altijd droeg. Ik vind dit product heel fijn om te gebruiken als je even zin hebt om een snel een lekker geurtje op te doen, zelf heb ik niet al te veel geld om uit te geven aan super dure parfum dus een budget product vind ik zelf een goede vervanging van een dure parfum. Ook blijft de geur van een Body Splash vaak erg lang hangen en dat is natuurlijk ook fijn!

Deze Body Splash is helaas niet meer te koop. Hij was onderdeel van de Lights of Oriënt Limited Edition lijn.
 Liefs,
Sterre
Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *