in Beauty, Review

Beauty | Action Glow & Highlights Palette Pink

at
beauty-action-glow-highlights-palette-pink

De laatste paar maanden is de Action bezig met een grote verandering binnen het make-up assortiment. Met nieuwe lipsticks, contour- & blush paletten en nieuwe oogschaduw kleuren, is het geen verrassing dat ze zich nu ook hebben gewaagd aan dé trend van het afgelopen jaar: highlighter. Vandaag review ik de eerste van deze twee, namelijk de roze variant. Volgende week laat ik jullie het andere, het blauwe, palette zien.

De verpakking is natuurlijk niet erg luxe, omdat het toch een budget product van de Action is. Toch zien de kleuren er veelbelovend uit, zo aan de buitenkant. In dit palette zitten zes kleuren, waarvan er twee dezelfde zijn in het blauwe palette. De kleuren heten Angel White, Summer Sigh, Gentle Peony, Pale Marble, Soft Sand & Lush Terra. Er zitten zowel koele als warme highlighters in en het product spreekt me op het eerste gezicht meteen aan. Er is goed ingespeeld op de laatste trends met betrekking tot highlighter, waarin er met verschillende kleuren wordt geëxperimenteerd. Zo varieert dit palette van een parelmoer witte kleur tot een oranje en zelfs een rode highlighter.

In eerste instantie spreken Pale Marble en Summer Sigh me het meest aan. Dit komt omdat ik normaal gesproken geen ‘gekke’ kleuren highlighter draag. Toch wilde ik dit palette graag proberen en eens experimenteren met een apartere kleur. Van de ‘gekkere’ kleuren spreekt Lush Terra, de rode kleur me het meest aan. Het lijkt me een erg interessante highlighter om te combineren met een warme look met een mooie bronzer. Maar ik vind alle andere kleuren ook erg tof.

Ik was erg benieuwd naar de swatches. Ik had er al wel een aantal voorbij zien komen op Instagram en Twitter, maar was toch nieuwsgierig of het pigment in het echt ook zo duidelijk over zou komen. Na de eerste swatch was ik meteen verkocht. Het pigment is voor een budget product van deze prijs echt ontzettend goed. Ook was ik meteen verliefd op de parelmoer glans en de ‘verrassingskleuren’ die je tegenkomt als je de kleuren swatcht. Zo zit er in Angel White een verborgen blauwe kleur en heeft Pale Marble een verrassende paars/roze finish.

Volgende week schrijf ik een review over de blauwe variant van dit palette. De finish zal hetzelfde zijn, maar het zijn toch totaal andere kleuren. Ik ben benieuwd welk palette na volgende week mijn favoriet zal zijn. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding van deze variant en twijfel eigenlijk niet over het niveau van het andere palette. Ik ben in ieder geval erg blij dat dit mooie palette in mijn stash zit en vooral voor deze prijs is het een top product.

Het Action Glow & Highlights Palette Pink is verkrijgbaar bij de Action en kost €2,49 per stuk.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *