in Beauty, Review

Beauty | Action Glow & Highlights Palette Blue

at
beauty-action-glow-highlights-palette-blue

De laatste paar maanden is de Action bezig met een grote verandering binnen het make-up assortiment. Met nieuwe lipsticks, contour- & blush paletten en nieuwe oogschaduw kleuren, is het geen verrassing dat ze zich nu ook hebben gewaagd aan dé trend van het afgelopen jaar: highlighter. Vandaag review ik de tweede van de twee paletten, namelijk de blauwe variant. Vorige week heb ik de eerste, de roze, al aan jullie laten zien.

De verpakking is natuurlijk niet erg luxe, omdat het toch een budget product van de Action is. Toch zien de kleuren er veelbelovend uit, zo aan de buitenkant. In dit palette zitten zes kleuren, waarvan er twee dezelfde zijn in het roze palette. De kleuren heten Angel White, Subtle Terra, Purple Shadow, Pale Marble, Peaceful Calm & Mild Marble. Er zitten in dit palette vooral alleen koele kleuren, dit komt door het blauwe thema dat is gekozen. Er is goed ingespeeld op de laatste trends met betrekking tot highlighter, waarin er met verschillende kleuren wordt geëxperimenteerd. Zo varieert dit palette van een parelmoer witte kleur tot een grijze en zelfs een blauwe highlighter. Veel bloggers noemen dit de betaalbare dupe van het Moonchild Highlighter Palette van Anastasia Beverly Hills.

In eerste instantie spreken Pale Marble en Peaceful Calm me het meest aan. Dit komt omdat ik normaal gesproken geen ‘gekke’ kleuren highlighter draag. Toch wilde ik dit palette graag proberen en eens experimenteren met een apartere kleur. Van de ‘gekkere’ kleuren spreekt Mild Marble, de lichtgrijze/paarse kleur me het meest aan. Het lijkt me een erg interessante highlighter om te combineren met een koele look met een mooie blauwe oogschaduw. Maar ik vind alle andere kleuren ook erg tof.

Ik was erg benieuwd naar de swatches. Ik had er al wel een aantal voorbij zien komen op Instagram en Twitter, maar was toch nieuwsgierig of het pigment in het echt ook zo duidelijk over zou komen. Na de eerste swatch was ik meteen verkocht. Het pigment is voor een budget product van deze prijs echt ontzettend goed. Ook was ik meteen verliefd op de parelmoer glans en de ‘verrassingskleuren’ die je tegenkomt als je de kleuren swatcht. Zo zit er in Angel White een verborgen blauwe kleur en heeft Pale Marble een verrassende paars/roze finish.

Nu ik de twee paletten met elkaar heb vergeleken, moet ik zeggen dat ik toch meer fan ben van de roze. Dit komt niet omdat ik de kleuren in dit palette niet mooi vind, maar meer omdat ik zelf vaker warme highlighters draag en het roze palette gevarieerder is qua koele en warme kleuren. In kwaliteit is dit palette precies hetzelfde, het is puur een kwestie van smaak. Maar ik vind het erg tof om dit palette in mijn stash te hebben en zeker voor die prijs.

Het Action Glow & Highlights Palette Blue is verkrijgbaar bij de Action en kost €2,49 per stuk.

Liefs,
Carmen

Share:

Carmen

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *