Analytics

Analytics | Meest populaire artikelen van 2017

januari 19, 2018
Huis kopen

2018 is alweer bijna een maand oud. Wat gaat de tijd toch hard! Toch vond ik het nog wel leuk om eens terug te blikken op 2017 en de meest populaire artikelen van afgelopen jaar voor je op een rijtje te zetten. Ik moest de statistieken van mijn oude én nieuwe blog even naast elkaar leggen, want in oktober 2017 stapte ik over van Blogger naar WordPress. Na een tijdje zoeken en vergelijken vond ik de top 10 en misschien kun je een klein thema herkennen.

10. Persoonlijk | Onze ervaringen met het kopen van een huis

Dit artikel schreef ik na onze verhuizing, omdat ik het zelf fijn had gevonden om dit te lezen voordat we een huis hadden gekocht. Ik had me er van tevoren niet te veel in verdiept en had dat misschien wel iets meer moeten doen. Ik wilde graag vertellen hoe het bij ons is gegaan, zodat ik anderen tips kan geven voor hun proces.

9. Beauty | Essence Prismatic Hololighter Stick

Deze is nog niet zo heel oud. Ik ben hier ook erg trots op. Het was één van de eerste beauty reviews op mijn nieuwe blog en ik probeerde wat nieuwe dingen uit. Zo schreef ik op een andere manier en maakte ik ook gebruik van decoratie op de foto’s. Ik ben erg blij met dit artikel en was dan ook niet verbaasd dat deze in de top 10 staat.

8. Wedding Update | Kleurschema, trouwdatum & locatie

Toen we nog druk bezig waren met het plannen van de bruiloft, schreef ik een update over de dingen die we zo ver wisten. Nu we net verhuisd zijn en we eigenlijk de bruiloft nog even niet zo belangrijk vinden, zijn een aantal dingen in deze update dus niet meer van toepassing. Binnenkort zal ik een nieuwe update schrijven, met de juiste informatie!

Verhuisd
7. Persoonlijk | Wij zijn verhuisd!

Natuurlijk hebben we onze verhuizing helemaal gefilmd en kun je deze bekijken op YouTube. Toch vond ik het wel belangrijk om ook een update te schrijven op mijn blog met daarop mooie foto’s en informatie voor de lezers die niet zo van video’s houden. Hier kon ik ook alle andere foto’s in kwijt en blijkbaar is het artikel goed aangeslagen.

6. Beauty | Catrice Lash Dresser Comb Mascara

De tweede review in het rijtje. Dit is mijn meest favoriete mascara ever. Ik vind het dan ook erg leuk dat dit de best bekeken beauty review van 2017 is. Toch is het wel apart, omdat het geen bijzonder artikel is. Maar het is natuurlijk wel leuk om te zien waar jullie in geïnteresseerd zijn.

5. Lifestyle | 5x tips voor de ultieme relax avond

Dit is het meest recente artikel in het rijtje. Ook hier deed ik weer nieuwe dingen, om zo mijn artikelen te verbeteren. Het was een lange tijd geleden dat ik zo’n soort artikel had geschreven en ik ben erg trots op het eindresultaat. Ik wil vaker dit soort artikelen gaan schrijven en ook de manier van foto’s maken heeft op dit moment mijn voorkeur. Ik ben blij dat ook dit artikel zo goed ontvangen is.

4. Lifestyle | 5x de meest onderschatte dingen aan op jezelf wonen

Ook dit artikel schreef ik net nadat we verhuisd waren. Ik kwam een aantal dingen tegen in ons nieuwe leven, waar we van tevoren niet zoveel aan gedacht hadden. Ik maakte een top 5 van de meest onderschatte dingen aan het wonen op jezelf en kreeg veel begrip van anderen die dit ook hadden meegemaakt.

3. Persoonlijk | Terug bellen? Maar waarom doe je dat niet gewoon?!

Dat persoonlijke artikelen goed worden bekeken, kun je aan de top drie van dit lijstje zien. Ik probeer voorbeelden te geven van dingen waar ik bijvoorbeeld moeite mee heb of juist aspecten van mijn angststoornis die ik probeer te overwinnen. Ik leg uit hoe ik er over denk, wat de reacties van anderen zijn en hoe ik daarmee om ga. Het is soms lastig om uit te leggen waar ik mee zit, vandaar dat ik dit in artikelen doe, zodat ik er rustig voor kan gaan zitten en het voor altijd blijft bestaan.

2. Persoonlijk | Omgaan met een ‘overvol’ hoofd

Persoonlijke artikelen zijn voor mij het moeilijkst om te schrijven, maar hier krijg ik wel de beste reacties op. In dit artikel vertel ik mijn ervaringen met een druk hoofd en hoe het komt dat ik af en toe heel erg stil lijk, terwijl ik mijn best doe om dat niet te zijn. Het is voor veel mensen lastig om te begrijpen waarom ik bepaalde dingen doe, vandaar dat ik het fijn vind om dit uit te leggen aan de hand van een artikel. Ik wil graag duidelijkheid scheppen en vind het fijn om gevoelens van me af te schrijven.

1. Persoonlijk | Ben jij al wel 16?!

Een artikel dat ik opnieuw op mijn blog plaatste toen ik over ging van Blogger naar WordPress. De eerste keer werd hij wel goed bekeken, maar de tweede keer wist ik niet wat ik zag. Toen het artikel twee uur online stond, om 8 uur ‘s ochtends, was hij mijn dagelijkse bezoekers allang gepasseerd. De hele dag bleven er maar meer bezoekers bijkomen, ik vond het zo bijzonder. Nog steeds is die het best bekeken artikel op mijn blog en hier ben ik apetrots op, want ik heb mijn hart en ziel hierin gelegd.

2017 was een prachtig jaar, met vooral veel artikelen over onze verhuizing en mijn persoonlijke ervaringen. Hopelijk mag ik ook dit jaar nog zulke artikelen schrijven en zullen jullie ze zo goed blijven ontvangen. Het was heel leuk om even in mijn Analytics te gaan zoeken en ook dit soort artikelen zullen vaker voorbij komen. Op een mooi 2018!

Liefs,
Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *